Madame Bovary (2000)

Madame Bovary

Dramă, Romantic

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tim Fywell

Dată lansare (SUA):

2 Iunie 2000

Dată lansare (Romania):

24 Octombrie 2021

<p><td class="prezentareFilm" colspan="3" valign="top">Filmul contureaza portretul unei femei Emma Bovary - sfasiate intre un univers imaginar, idealizat, si realitatea mediocra in care isi duce existenta. Madame Bovary este simbolul decaderii morale eterne, al prabusirii umane si al simturilor dezlantuite. Frumoasa tanara care devine printr-o casatorie banala doamna Bovary traieste o existenta exaltata, cufundata in sine si in visele de mana a doua inspirate din carti de consum popular cu cavaleri si marchize. Ea neaga realitatea, cautand iubirea zugravita in carti, chiar daca traieste langa un barbat anost care nu banuieste nimic din zbuciumul emotional care marcheaza existenta sotiei sale.</td></p>

Recenzii

Goodman

08.09.2018

Madame Bovary (TV 2000) - o seducatoare ecranizare a romanului, autorul careia spunea "Madame Bovary - sint eu". Poveste cu tragica incheiere. Impresia de baza e ca Gustave Flaubert poate fi usor si pe buna dreptate parafrazat: "Madame Bovary - este orice femeie moderna". Nota mea - maxima.

0 0

gabishor_nate

08.09.2018

Pasiunea s-a raspandit pretutindeni cand s-au deschis cerurile.Povestea este frumoasa cred ca si arhicunoscuta.Totusi cealalta ecranizare mi-a placut mai mult.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top