Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

Magic Mike (2012)

Dramă, Comedie | 28 June 2012 (United States of America)

Mike Meseriasu (2012)

Magic Mike

Dramă, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Steven Soderbergh, Francis Lawrence

Producător:

Iron Horse Entertainment (II), Extension 765

Dată lansare (SUA):

28 Iunie 2012

Dată lansare (Romania):

3 August 2012

<p>Mike este descris ca un "intreprinzător, un bărbat cu talente multiple, extrem de atractiv, hotărât să-şi împlinească Visul American prin toate mijloacele posibile: de la construirea de acoperişuri şi accesorizarea autovehiculelor până la designul de mobilier conceput în locuinţa sa de pe o plajă din Tampa, Florida".</p><p>"Însă noaptea este pur şi simplu… magic. Principala atracţie masculină a unui grup de dansatori ai clubului Xquisite, Mike îşi face numărul original, plin de mişcări grozave de dans, de ani de zile. Cu cât doamnele sunt mai atrase de farmecele lui, cu atât cheltuiesc mai mult, iar patronul localului, Dallas este mai fericit".</p><p>Convins de potenţialul ultimului venit în trupă, căruia îi dă numele Kid, Mike îl ia sub aripa sa şi îl şcoleşte în „artele” dansului, petrecerilor, cuceririi şi al obţinerii facile de bani. Pe măsură ce tânărul Kid devine din ce în ce mai popular, Mike se confruntă cu o problemă: este din ce în ce mai atras de sora acestuia şi chiar când îşi imagina că are o şansă în a o cuceri, lucrurile încep să se complice.</p>

Recenzii

Bitch

08.09.2018

ideaa in sine e bunisoara,dar scenariul e slabut,pe alocuri poti sa adormi chiar,singurul lucru ce salveaza filmul este streaptisul lui Channing :) are talent la asta,dupa filmul asta aveam o dorinta arzatoare sa merg la un streaptise masculin :D ma asteptam la o comedie mai buna ))

2 2

panacristi

08.09.2018

Frumos dar poate pentru adolescenti,eu am trecut de genul acesta de filme si mi se pare destul de plictisitor fetelor nu scapati ocazia un film pentru voi.

2 2

APA_CU_ZAHAR

08.09.2018

Este doar o chestie amuzanta si cam atata. Tatum Verde inafara de filmul ala cu dansurile este cam slab ca actor. Pacat ca unii talentati nu au loc de el.

3 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top