Maiorul Payne (1995)

Major Payne

Aventuri, Comedie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Nick Castle

Producător:

Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

24 Martie 1995

Dată lansare (Romania):

25 Octombrie 2021

Benson Winifred Payne este maior in marina si ramane dezorientat din cauza ca este ''pus pe liber'' de catre sefii sai din armata, pe simplu motiv ca este ''prea bun'' si n-au mai ramas teroristi de prins, deoarece el i-a capturat pe toti. Acesta vazundu-se trecut in rezerva, nemaifacand singurul lucru la care si pricepe, adica armata si de prins tipii rai, este debusolat si nu stie ce va face pe viitor, noroc cu superiorul sau care il indruma spre o noua slujba, aceea de a fi instructor a unei echipe de copii de la o scoala generala, care trebuie pregatiti pentru un concurs, cu specific militaresc, in care se vor bate cu o dusmanii lor '' de-o viata'', echipa scolii generale adverse. Desigur, acesta fiind antrenat ca un soldat dur si calit in numeroasele misiuni periculoase la care a luat parte, nu-si imagineaza ca-l asteapta o misiune foarte dificila, lupta cu niste copii lasati de parintii lor pe tot timpul anului scolar la aceasta scoala.Din arsenalul sau de antrenament nu lipsesc grenadele, pistoalele, cutite enorme, toate adevarate. Unde mai pui faptul ca la scoala are parte de primii fiori de iubire, dupa atatia ani de armata, lui ii cade cu tronc frumoasa sa colega. Inainte cu cateva zile de a incepe concursul Maiorul Payne este anuntat ca e nevoie de el pentru o misiune urgenta si delicata in Bosnia, iar acum are de ales intre a reveni in armata sau a ramane alaturi de echipa antrenata de el pentru castigarea trofeului. Din film nu lipsesc fazele comice, cu duiumul as zice, dar si glumele macabre ale Maiorulu Payne. 

Recenzii

twilight_nataly

08.09.2018

tare de tot comedia, am ras cu lacrimi, pur si simplu nu ma puteam opri din ras, eu ii dau un 10

3 0

Dee

08.09.2018

super super funny...si eu am ras mult; Damon Wayans e de milioane si genul asta de rol i se potriveste ca o manusa. Tare as vrea sa-l mai vad jucand alaturi de Jim Carrey.

3 0

mindhunters

08.09.2018

super amuzant filmul :))) cinefilul poate exploata la maximum comicul de situatie si mai ales cel de limbaj.. :))[ pentru ca MAjor Payne are un limbaj super colorat:)).]... desi e mai vechi filmul, te face sa razi cu lacrimi !!!Eu am vazut filmul cu familia si ne-a inveselit toata seara... a fost super comic !! de vazut si revazut

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top