Moonlight Trailer
Trailer #1 02:14

Map of the Human Heart (1993)

Aventuri, Dramă, Romantic, Război | 22 April 1993 (Australia, Canada, France, United Kingdom)

Harta sufletului (1993)

Map of the Human Heart

Aventuri, Dramă, Romantic, Război (Australia, Canada, France, United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Vincent Ward

Scenariști:

Louis Nowra

Producător:

Miramax, Les Films Ariane, Working Title Films, Polygram Filmed Entertainment, Map Films, Vincent Ward Films, Sunrise Films

Dată lansare (SUA):

22 Aprilie 1993

Dată lansare (Romania):

11 Mai 2021

In 1931, un cartograf aterizeaza in nordul inghetat pentru a intocmi harta acelei regiuni izolate. Aici intalneste un tanar eschimos bolnav de tuberculoza pe care il aduce in "lumea civilizata" pentru a primi ingrijiri medicale. Tanarul este vindecat si ajunge intr-un orfelinat catolic unde va fi educat intr-un stil rigid si indoctrinar. El intalneste o asa-numita "corcitura", o fata a carei parinti sunt un francez si o indiana, de care se indragosteste. Din nefericire, cei doi sunt separati iar el este nevoit sa se intoarca la locul sau de nastere. Ani mai tarziu, el intalneste acelasi cartograf prin care ii trimite o scrisoare de dragoste iubitei sale. Se inroleazza in aviatie in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial pentru a lupta impotriva lui Hitler, isi reintalneste iubita de mult pierduta dar apar noi obstacole in calea relatiei lor.

Recenzii

alex_il_fenomeno

08.09.2018

pot spune ca a fost un film emotionant , de la un capat la celalalt ! actorii foarte talentati , povestea care surprinde prin cateva momente si dramatismul , ceea ce face acest film cu adevarat special ! ceea ce l-a impiedicat sa fie eprfect a fost totusi simplitatea faptelor , care s-au desfasurat prea repede , fara sa insite pe anumite momente cruciale ! dar per ansamblu este un film ce merita cel putin o vizionare ! Vizionare placuta !

0 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top