Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Mar adentro (2004)

Dramă | 03 September 2004 (Spain, France, Italy)

The Sea Inside (2004)

Mar adentro

Dramă (Spain, France, Italy)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Alejandro Amenábar

Producător:

Canal+, Sogecine, Himenóptero, Eurimages, Union Générale Cinématographique (UGC), Televisión de Galicia (TVG) S.A., Ministerio de Cultura, Sogepaq, Eyescreen S.r.l., Filmanova, Televisión Española

Dată lansare (SUA):

3 Septembrie 2004

Dată lansare (Romania):

4 Iunie 2005

Filmul orbiteaza in jurul lui Ramón Sampedro, un barbat care a luptat 30 de ani pentru a-si castiga dreptul de a practica eutanasia pe el insusi, pentru a-si sfarsi viata cu demnitate. Este explorata relatia lui Ramón cu doua femei: Julia, un avocat ce ii sprijina cauza, si Rosa, o femeie ce doreste sa-l convinga de faptul ca viata merita traita. Prin dragostea lui, aceste doua femei sunt inspirate in a realiza lucruri de care nu se credeau in stare. Impotriva dorintei sale de a muri, Ramón a reusit sa ii faca pe toti sa inteleaga adevaratul inteles al cauzei sale si adevarata valoare a vietii.

Recenzii

Adi

08.09.2018

O drama excelent ecranizata, cu un Xavier Bardem senzational. Cu siguranta merita vazut si trait! Filmul te lasa in final cu un gust amar, asa ca nu il recomand celor aflati cu moralul la pamant.

11 4

mdomnita

08.09.2018

Un film foarte bun, bine ecranizat, despre drama unei persoane. Merita vazut , dar este destul de trist. Depinde de starea in care se afla spectatorul in timpul filmului, cred ca filmul poate sa placa mult. Eu l-am apreciat prima data cand l-am vazut si l-as revedea.

2 0

1octav

08.09.2018

Nu il percep a fi un film trist. Mie chiar imi lasa un sentiment de bine, de usurare. Pana la urma euthanasia este umana, nu chinul pe care trebuie sa il suporte unii bolnavi in faza terminala, de dragul unor idei si prejudcati stupide.

13 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top