Moonlight Trailer
Trailer #1 01:16

葉問 (2008)

Dramă, Acțiune, Istoric | 12 December 2008 (Hong Kong)

Marele maestru Ip Man (2008)

葉問

Dramă, Acțiune, Istoric (Hong Kong)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Wilson Yip

Producător:

Mandarin Films Distribution Co.

Dată lansare (SUA):

12 Decembrie 2008

Dată lansare (Romania):

4 August 2021

O relatare semi-biografică a lui Yip Man, primul maestru de arte marțiale care a predat arta marțială chineză Wing Chun. Filmul se concentrează asupra evenimentelor din jurul Ip care au avut loc în orașul Foshan între anii 1930-1940 în timpul celui de-al doilea război sino-japonez. Regizat de Wilson Yip, filmul îl are pe Donnie Yen în rolul principal și are o coregrafie de luptă de către Sammo Hung.

Recenzii

realpacos

08.09.2018

Nu sunt un fan infocat al filmelor chinezesti si ori de cate ori vedeam un film pe la tv spuneam:"Iara zburatorii astia, care-i dau un pumn la unu si zboara 100 de metri?". Nici nu m-as fi uitat la filmul asta daca nu a-si fi citit parerea editorului de pe cinemarx. Dupa ce l-am vazut nu regret deloc, ba chiar mi-a facut placere sa vad un film care prezinta kung fu-ul asa cum este si nu cu inflorituri si efecte speciale. Asa ca, daca vreti sa vedeti un film cu scene de bataie adevarate, va indemn sa vizionati acest film.

11 4

konn

08.09.2018

M-a cam dezamagit . Este totusi mai bun decat alte filme de genul asta , desi are cateva exagerari in timpul luptelor , si cateva momente de prosteala specifica filmelor chinezesti .

3 11

serban2u

08.09.2018

Mi-a placut filmul . Nu am fost niciodat partizanul filmelor de arte martiale . Nici macar acum 25 de ani la inceputul lor . Dar acesta m-a convins ca aceasta "arta " e mai mult decat contact fizic . Luptele nu sunt trase de par . M-a impresionat demnitatea lui , spiritul de respect fata de adversar , simplitatea in vorba si comportament . Filmul are pildele lui . De bine !

7 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top