Marple: The Body in the Library (2005)

Marple: The Body in the Library

Crimă

IMDB Adaugă o recenzie

Producător:

ITV Studios

Dată lansare (SUA):

17 Mai 2005

Dată lansare (Romania):

26 Ianuarie 2021

Seria Marple reprezinta ecranizarea romanelor Agathei Christie ce au in rolul principal o batranica simpatica, Miss Jane Marple, care locuieste in satul englezesc St Mary Mead, unde pe langa activitatile zilnice, cum ar fi crosetatul, se ocupa si cu prinderea criminaliilor. In The Body In The Library in casa unor buni prieteni este descoperit cadavrul unei tinere fete, o domnisoara de companie, rezolvare crimei cade pe umerii domnisoarei Marple, care analizand felul in care trupul neinsufletit al fetei era asezat realizeaza ca aceasta fusese ucisa in alt loc si apoi carata pana in biblioteca prietenilor sai. Astfel Miss Marple pleaca in cautarea criminalului numai pentru a descoperii ca prima crima era musamalizarea altei crime, in rezolvarea si prinderea criminalului se bazeaza pe deductie si observarea partilor negative ale naturii umane, facand analogie cu evenimentele si oamenii din St Mary Mead.

Recenzii

Cristina1988

08.09.2018

Mi-a placut mult toata seria. Miss Marple da tot farmecul filmului, prin comportamentul, vestimentatia si tenacitatea ei. E o batranica tare simpatica!

0 0

RoseofSharon

08.09.2018

Îmi place să urmăresc seria Miss Marple. Am am văzut de-a lungul anumilor mai multe interprete ale acestui rol. Fiecare încearcă să o interpreteze cât mai bine pe eroia Agathei Christie. Personal, cred că cea mai reuşită interpretare o realizează Angela Lansbury, în "Mirror, Cracked".

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top