Familia Bundy (1987)

Married with Children

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

5 Aprilie 1987

Dată lansare (Romania):

24 Octombrie 2020

Una dintre cele mai cunoscute familii din comediile americane, sotia...un parazit, fiica...o parasuta fara minte, fiul...Bud ar vrea s-ajunga la fete, dar n-are cum (deci nu-i un afemeiat), cainele pare lenes dar e reprezentat ca fiind mai destept decit copiii, si toti patru sunt continuu angajati intr-un sir de discutii hazoase in contradictoriu cu ,,sarmanul" Al--capul familei--care aproape ca-si cistiga existenta ca vanzator de pantofi pe care nu-i poate vinde, si asupra caruia soarele nu pare sa ,straluceasca' decit rar--in fata televizorului; apropo, n-am mentionat ca Al Bundy era un "mare atlet"...in liceu? Totusi el reuseste sa aduca echipei lui de baseball victoria odata cind toti credeau c-o s-o piarda din cauza lui; si cum se umfla Al in pene dupa victoria datorata lui! O gramada de intamplari atipice unei vieti de vanzator de pantofi, dar jucate cu un sarcasm si o ironie greu de egalat; odata e nevoit s-accepte in pravalie schimbarea chilotilor de prunci de un sir de femei care lupta pentru drepturile femeilor conduse de vecina lui --femeie casatorita si tinara, dar tare intepata-- pe care Al o uraste cu pasiune, iar ea are mai multe cosmaruri ca se iubeste ea in vis cu Al... O comedie piperata cu mult umor de situatie si personaje haioase pe care spectatorul ajunge sa le indrageasca, pentru ca familia ramine impreuna in ciuda tuturor vicisitudinilor si certurilor usoare fara de sfarsit... care ruleaza filmul comediei spumoase plina de poante. Expresia de desgust pe fata lui Al Bundi este de milioane...

Recenzii

bad1923

30.10.2009

Mi-a placut de prima data cand s-a difuzat si ma bucur ca se redifuzeaza. Este un serial de comedie reusit, dupa parerea mea, iar pe mine reuseste fiecare episod sa ma scoata dintre grijile cotidiene.

1 1

Doina1952

04.10.2008

Parca noi am fi familia Bundy!

8 5

Badalau

03.06.2009

Un serial excelent,plin de umor,de satira,care ne arata o familie banala,de mijloc in Chicago.In acest serial am vazut prima data cat de `inteligenta` este o blonda si in care mi-am dat seama de ce sunt atatea bancuri cu blonde(asta se intampla acum multi ani).Un film bine facut,care desi este filmat intr-un spatiu inchis tot timpul,iar peisajele sunt mai mult fictive,chiar si asa actorii fac ca aceste detalii sa fie pe planul doi.In general nu-mi place umorul american,cei de acolo duc o viata mai putin stresanta,rad din orice,insa aceasta serie chiar este foarte buna.All Bundy este the best,cum isi joaca rolul de vanzator de pantofi m-a incantat.Nici Kelly nu joaca rau,asta-i rolul,de retarda pe alocuri,si-l joaca bine.Bud,multi dintre noi am fost ca Bud in copilarie,cand visam la fetele,femeile din reviste si ne imaginam tot felul de chestii cu ele.Oh,da Peggy ne este atat de familiara noua romanilor,avem astfel de persoane in Romania cata frunza si iarba,femeia lenesa care nu face nimic si care astapta tot timpul de la altii(in cazul de fata de la un vanzator de pantofi).Simpatic si cainele acela latos,care participa si el la indiferenta familiei ararta lui Bundy in momentele grele,frumos,nota 8!!!

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top