Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Martian Child (2007)

Dramă, Comedie | 02 November 2007 (United States of America)

Copilul de pe Marte (2007)

Martian Child

Dramă, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Menno Meyjes, Richard Donner

Scenariști:

Tom Mankiewicz

Producător:

New Line Cinema

Dată lansare (SUA):

2 Noiembrie 2007

Dată lansare (Romania):

16 Octombrie 2021

<p align="justify">"Martian child" este o drama romantica ce il are in centrul actiunii pe David Gordon, un scriitor de literatura science-fiction care sufera inca cumplit din cauza decesului survenit in urma cu doi ani al sotiei sale Mary si care, pentru a depasi acest episod tragic din viata sa, decide sa il adopte pe Dennis, un baietel ciudat in varsta de 6 ani care pretinde ca vine de pe planeta Marte. </p><p align="justify">Cu toate ca sora sa Liz, agentul sau Jeff si chiar un angajat al fundatiei de plasament il avertizeaza pe David cu privire la faptul ca nu este pregatit sa devina parinte al unui copil atat de ciudat, care este tinta batjocurii colegilor lui deoarece isi petrece cea mai mare parte a timpului inchis intr-o cutie uriasa de carton pentru a se feri de razele soarelui si poarta o centura grea formata din baterii pentru a fi sigur ca legea gravitatiei actioneaza asupra lui si il tine legat de pamant, scriitorul se simte irezistibil atras spre nefericitul baietel, in care se regaseste pe sine insusi. Incurajandu-l pe micut sa se comporte intotdeauna exact asa cum simte, David este prins treptat in fantezia acestuia si incepe sa se intrebe daca nu cumva copilul chiar are provenienta martiana pentru ca o serie de intamplari ciudate se petrec dupa venirea acestuia in casa lui. </p><p align="justify">Oricare ar fi adevarul, este evident ca viata lui David Gordon s-a schimbat in bine dupa intalnirea pe care i-a ocazionat-o destinul cu Dennis si a invatat sa fie un tata responsabil, iubitor si plin de grija.  filmul este ca si u referat  care  il face  un elev ca si  o tema pe maine  si nu prea are idei  prea  bune </p>

Recenzii

radukn

08.09.2018

Un film foarte lent ca viteza - aviz celor dornici de adrenalina, sa inchirieze alt film - si cu o inima foarte mare. Bine jucat. Concluzia finala e frumoasa si adevarata: fiecare copil vine pe lume ca un martian, dornic sa invete cum sa traiasca printre oameni.

7 3

Naty80

08.09.2018

Cred ca fiecare dintre noi ne regasim in " martian child" intr-un fel sau altul. Toti am avut momente cand ne consideram de pe alta planeta si nimeni nu ne intelegea. Un film induiosator, despre un om care invata sa devina tata , vazandu-si copilaria prin ochii fiului sau , si despre un baiat care incearca sa devina fiu.

4 4

florinescu

08.09.2018

e un film bun, am vazut secne din el, nu in intregime, pt ca nu agreez genul dramatic, (sunt destule drame in viata de -zi-cu-zi , asa ca, nu vreau sa mai vad si pe micul ecran). Am adaugat acesta mica descriere pt ca nu era nici-una, poate ajuta!

0 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top