Maria, mama lui Iisus (1999)

Mary, Mother of Jesus

Dramă

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Kevin Connor

Scenariști:

Alberto De Rossi

Dată lansare (SUA):

26 Iulie 1999

Dată lansare (Romania):

26 Octombrie 2021

Recenzii

Doina1952

08.09.2018

Venerarea Mariei ca fecioară joacă un rol important deopotrivă în bisericile ortodoxe, cea catolică, cea anglicană şi cele orientale. Maria din Nazaret sau Fecioara Maria a fost, conform scrierilor Noului Testament, mama lui Iisus din Nazaret. Acesta este una din realizarile cinematografice, reusite in opinia mea!

3 8

RaExodus

08.09.2018

Din punctul meu de vedere filmele cu caracter religios, ar trebui sa urmareasca linia biblica a evenimentelor pe care doresc sa le surprinda. Este un aspect esential! Acesta nu este o exceptie, scenariul lasand de dorit intr-un mod serios. Din nefericire majoritatea filmelor de acest gen se indeparteaza de tema abordata lasand loc viziunii, fanteziilor sau parerilor personale ale scenaristului ori regizorului. Este pacat ca se uita care este sursa de inspiratie, adica Biblia ... Ar fi frumos sa vedem filme mai apropiate de realitatea biblica, istorica si mai putin dominate de " traditiile omenesti "... si parerile personale Normal ... nota lasa de dorit la fel cum lasa de dorit scenariul, regia si interpretarea actorilor...1 este suficient din punctul meu de vedere ...

4 3

Caterina99

08.09.2018

Chiar daca s-au facut multe filme pe aceasta tema, parca de sarbatori, in special de Craciun, e placut sa le vezi sau sa le revezi. Alaturi de toate filmele care, cumva, sporesc farmecul Craciunului, fie ele comedii sau filme romantice.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top