Moonlight Trailer
Trailer #1 01:21

Meet John Doe

Dramă, Comedie, Romantic | (United States of America)

Vi-l prezint pe John Doe

Meet John Doe

Dramă, Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Frank Capra

Producător:

Frank Capra Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (Romania):

25 Octombrie 2021

<p>Ann Mitchell este ziarista ce tocmai a fost data afara de la ziarul unde lucra. In incercarea de a-si obtine postul inapoi, ea inventeaza un necunoscut ("John Doe") somer si publica o scrisoare de adio falsa prin care acesta ameninta ca se sinucide ca semn de protest in fata plagilor sociale ce ameninta lumea. <br />In urma reactiilor pozitive primite in urma articolului Ann este reangajata si ziarul il angajeaza pe John Willoughby sa pretinda ca este John Doe si autorul scrisorii.<br /><br />Ann si sefii acesteia incearca sa scoata cat mai mult din povestea lui John Doe, a carui filozofie inventatat a generat o ampla miscare politica. In final, toata lumea (inclusiv Ann si John Willoughby) incep sa creada in propria idee, dar editorul D.B. Norton are un plan secret.</p>

Recenzii

mchiurte

08.09.2018

Un film foarte bun cu doi mari actori in rolurile principale:Gary Cooper si Barbara Stranwyck.

1 1

bad1923

08.09.2018

”Meet John Doe” este o comedie dramatica cu substrat social, una dintre cele mai frumoase interpretari ale lui Gary Cooper.

2 0

alex_il_fenomeno

08.09.2018

am ramas placut impresionat de un asemenea film , o productie atat de spectaculoasa in traiti , simtindu-se din plin semnatura regizorala a lui Frank Capra si prestatia geniala a lui Gary Cooper , care au animat si mai mult aceasta poveste remarcabila din care nu lipseste nimic , de la comedie si romantism pana la drama , situatii care te lasa cu gura cascata si te fac sa iubesti onestitatea protagonistului si intamplarile prin care acesta trece . Fiind un film de Capra , e normal ca finalul sa fie cireasa de pe tort , astfel incat nu ati vrea sa il ratati .

0 11

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top