Moonlight Trailer
Trailer #1 01:41

Meet Me in St. Louis

Comedie, Romantic, Muzică | (United States of America)

Ne vedem in St. Louis

Meet Me in St. Louis

Comedie, Romantic, Muzică (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Vincente Minnelli

Producător:

Loew's, Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (Romania):

16 Octombrie 2021

<p>Meet me in St.Louis este un clasic american al genului musical, urmarind activitatea numeroasei familii Smith. Traind in St.Louis, viata lor este una obisnuita: fetele cele mici se bucura de perioada copilariei facand tot felul de nazdavanii, iar fetele adolescente se indragostesc si viseaza la fericire. John, singurul frate, este de semenea indragostit, dar si ambitios, dorind sa urmeze o facultate prestigioasa. Acestia au un soc atunci cand afla ca trebuie sa se mute din orasul in care au trait toata viata si pe care il iubesc. Obtinand o promovare, tatalui lor i se ofera un post in New York. Eventuala  plecare este una foarte grea,puternic dezbatuta, intrucat nimeni nu vrea cu adevarat sa paraseasca orasul St. Louis.</p>

Recenzii

ionel17

08.09.2018

Este un film muzical foarte bun (mai ales muzica) subiectul este destu de mediocru.

1 0

Doina1952

08.09.2018

Un film de exceptie, unde idei si sentimente sunt exprimate prin cantec si dans, prin culoare, muzica si eleganta a miscarii.

2 0

alynutza_04

08.09.2018

Interesant.A trecut mai bine de un sfert de veac de cand am vazut ultima data acest fim.Intr-o perioada l-am vazut si revazut de cateva ori,mereu cu aceeasi placere.Au trecut anii,dar el a ramas la locul lui,pe treapta cea mai inalta a cinematecii.Nu am mai avut ocazia sa-l vad si totusi intreaga poveste se desfasora aproape pas cu pas in mintea mea.Judy Garland face un rol memorabil,vocea ei e inconfundabila,iar coloana sonora e de vis...mai ales Meet me in St Louis,Have Yourself A Merry Little Christmas,The Trolley.Mai conteaza nota mea?

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top