Moonlight Trailer
Trailer #1 02:12

Men of War (1994)

Acțiune, Thriller | 04 September 1994 (United States of America, Spain)

Bărbați de război (1994)

Men of War

Acțiune, Thriller (United States of America, Spain)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Perry Lang, Baz Luhrmann

Producător:

MDP Worldwide, Pomarance Corporation, Signature Pictures

Dată lansare (SUA):

4 Septembrie 1994

Dată lansare (Romania):

25 Noiembrie 2020

  '' Men of War '' este un film regizat de Perry Lang în anii 1994 şi ilustrează viaţa ex-soldatului din trupele speciale ale United States . Nick Gunar fusese lăsat la vatră şi locuia liniştit într-una din suburbiile orşului Chicago . Liniştea acestuia este tulburată însă de doi aventurieri care-i oferă un loc de muncă bine plătit , pe o insulă tropicală . Nick acceptă fără tragere de inimă să-i însoţească pe cei doi împreună cu un grup de prieteni , foşti combatanţi în trupele speciale şi aceştia . Ajung în Extremul Orient şi-l întâlnesc pe Keefer , un şef local , care le arată cine este şeful în zonă . Nick şi prietenii lui ajung pe insulă . Aceasta era ocupată de un grup de locuitori extrem de paşnici . În cele din urmă Nick devine protectorul băştinaşilor ajutându-i pe aceştia să scape de un grup de ticăloşi care voiau să pună mâna pe o comoară adăpostită pe insulă . Deşi localnici nu dispuneau de nici-un fel de arsenal militar , Nick , îi învaţă pe băştinaşi să se apere de intruşii care nu voiau decât să-i ucidă pe localnici pentru a pune mâna pe comoară . După mai multe serii de atacuri soldate cu foarte mulţi morţi şi de-o parte şi de alta Nick reuşeşte să-i învingă pe mercenari şi se luptă în final cu Keefer .

Recenzii

CorinaDaniela

08.09.2018

Dolph Lundgren interpreteaza rolul lui Nick Gunnar,conducatorul uni grup international de mercenari,care este platit sa conduca o actiune intr-o insula din Pacificul de Sud.misiunea lor este sa-i alunge pe localnici de pe pamanturile lor,care se pare ca ascund nenumarate comori.numai ca,atunci cand satul este incendiat de soldatii lui,dolph trece de partea bastinasilor,incercand sa-i salveze

2 2

eedy

08.09.2018

Intr-un top al celor mai proaste filme din istorie candideaza cu siguranta la primele 3 locuri

0 3

mihaiangyus

08.09.2018

Nu stiu de unde ai luat subtitrarea, de la ce film =, dar asta in nici un caz nu e de la "Men of War" cu : Dolph Lundgren. Noroc ca stiu eu engleza. P.S. Nota e pentru traducator.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top