Moonlight Trailer
Trailer #1 00:32

Merry Madagascar (2009)

Familie, Animaţie | 16 November 2009 (United States of America)

Madagascar fericit (2009)

Merry Madagascar

Familie, Animaţie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Soren

Scenariști:

Eric Darnell, Tom McGrath, David Soren

Producător:

DreamWorks Animation

Dată lansare (SUA):

16 Noiembrie 2009

Dată lansare (Romania):

20 Iunie 2021

  Merry Madagascar ste un scurt metraj in care Alex, Melman, Marty si Gloria doresc sa plece de pe insula Madagascar pentru a se intoarce pana de craciun la New York Zoo. Din pacate planul lor este distrus de King Julien care le confunda balonul cu sania lui Mos Craciun si o distruge. king Julien si supusii lui sunt intr-un fel de razboi cu mosul pentru ca in fiecare an acesta ii bombardeaza cu carbuni. Din pacate anul acesta Alex ii strica sania mosului care are un accident in urma caruia isi pierde memoria. Vor reusi oare cei patru protagonisti sa ii readuca memoria mosului sau vor fi chiar ei nevoiti sa imparta cadourile in locul acestuia?<br />

Recenzii

Budy

08.09.2018

Foarte buna animatia ca toate celelalte din seria madagascar, dar pacat ca Merry Madagascar e prea scurta are doar 30 de minute si nici alea intregi, in ciuda acestui fapt tot resuseste sa binedispuna.

3 1

Gynzz

08.09.2018

30 de minute de amuzament . Nu te da pe spate , dar te relaxeaza si te introduce in atmosfera de sarbatori . Merita vazut , mai ales in perioada asta .

0 0

cinematrix

08.09.2018

Animatie buna, daca apuci sa il vezi acum in decembrie este un preludiu perfect pentru sarbatori. Cam scurt totusi ... :P Se recomanda.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top