Mesaj din Vietnam (1993)

Message from Nam

Dramă, Romantic

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Paul Wendkos, Len Wiseman

Scenariști:

Suzanne Clauser

Dată lansare (SUA):

17 Octombrie 1993

Dată lansare (Romania):

24 Mai 2022

Message From Nam este o drama romantica aparuta in anul 1993. De regia acestui film s-a ocupat Paul Wendkos, iar de scenariu s-a ocupat Suzanne Clauser, dupa romanul cu acelasi nume, scris de catre Danielle Steel. In rolurile principale ii putem urmari pe Jenny Robertson, Nick Mancuso, Hope Lange si Christopher Allport. Jurnalista Paxtor Andrews isi pierde barbatul pe care il iubeste in Razboiul din Vietnam. Aceasta este foarte nehotarata, de fiecare data facand altceva decat isi propusese, dar acum se decide sa mearga in Vietnam si sa-si rezolve problemele, si sa scrie o rubrica, care, cu putin noroc, ii va ajuta pe cei de acasa sa inteleaga mai bine razboiul din Vietnam. In timpul petrecut in Vietnam, viata sa se schimba profund, si gaseste o noua dragoste si o noua speranta, in mijlocul mortii si a distrugerii.

Recenzii

georgetatarus

08.09.2018

Adevarul este ca toate romanele scrise de Danielle Steel sunt foarte frumoase. Citindu-le ai impresia ca esti in pielea personajului, ai impresia ca este, sau ca poate sa fie povestea vietii tale. Toate au ca subiect eterna DRAGOSTE impletita cu putina drama si cu un final fericit. Filmele sunt reusite si le urmaresc cu mare placere.

1 0

RoseofSharon

08.09.2018

Impresionantă evoluția lui Paxton Andrews, de la tânăra inocentă, cu idealuri, care provine dintr-o familie înstărită din Sud, la ziarista profesionistă, care trăiește războiul și suferă ea însăși pierderi ireparabile.

0 0

Doina1952

08.09.2018

Nu-l vazusem pana sambata si duminica cand a fost reluat la tv. Acelasi stil, un film de dragoste si razboi care te impresioneaza Contemporan -razboiul din Vietnam a pus la grea incercare pe americani...

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top