Moonlight Trailer
Trailer #1 02:03

Mickey Blue Eyes (1999)

Comedie, Crimă, Romantic | 16 August 1999 (United Kingdom, United States of America)

Mickey - Ochi Albastri (1999)

Mickey Blue Eyes

Comedie, Crimă, Romantic (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Kelly Makin

Producător:

Castle Rock Entertainment, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

16 August 1999

Dată lansare (Romania):

14 Mai 2021

Michael Felgate lucreaza la o casa de licitatii si este indragostit pana peste cap de iubita lui, Gina. Desi relatia lor dureaza doar de trei luni, el o cere in casatorie, insa ea il refuza categoric si, mai mult, il paraseste imediat. Incercand sa o regaseasca, Michael o urmareste in restaurantul tatalui ei, aflat in Mica Italie din Manhattan. De unde sa stie bietul nostru Michael ca familia iubitei lui face parte din mafie si ca Gina l-a parasit tocmai pentru ca el sa nu ajunga, mai devreme sau mai tarziu, implicat in afacerile necurate ale familiei?

Recenzii

kenya

08.09.2018

Este o comedie romantica amuzanta , antrenanta , condimentata de relatii mafiote . O sa va placa !

3 0

horia98

08.09.2018

A fost bestial filmul. Faza cu GET THE HELL Out OF HEre. Filmul este foarte haios. Bine,mie nu-mi place cum joaca Hugh Grant si il cred un tampit dar aici joaca bine. 10.

2 4

Paparocades

08.09.2018

Superba comedie. Interpretarea amandorura (Hugh Grant si Jeanne Tripplehorn) ireprosabila. Filmul asta merita o nota mult mai mare si o audienta mult mai bogata. Am ras in hohote, lucru care din pacate nu se intampla la toate comediile. Il recomand cu cea mai mare incredere si placere celor care doresc sa vada o comedie buna in adevaratul sens al cuvantului. Sfarsitul este putin cam "bulibasit" dar per ansamblu nota 10.

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top