Moonlight Trailer
Trailer #1 02:12

Micmacs à tire-larigot (2009)

Acțiune, Comedie, Crimă | 28 October 2009 (France)

Mişmaşuri în stil mare (2009)

Micmacs à tire-larigot

Acțiune, Comedie, Crimă (France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jean-Pierre Jeunet

Scenariști:

Jean-Pierre Jeunet, Guillaume Laurant

Producător:

Epithète Films, Tapioca Films, Warner Bros. Entertainment France, France 2 Cinéma, France 3 Cinéma, Orange Cinéma Séries, France 2 (FR2), France 3 (FR 3), Région Ile-de-France

Dată lansare (SUA):

28 Octombrie 2009

Dată lansare (Romania):

26 Februarie 2010

  La varsta de 9 ani Bazil si-a pierdut tatal, care a fost ucis de o mina antipersonal in desertul marocan in timp ce isi satisfacea serviciul militar. Dupa ce mama lui a innebunit de durere, copilul a fost trimis la un orfelinat. Ca adult Bazil s-a angajat la un magazin de casete video, acolo unde a fost grav ranit de un glont ratacit in timpul unui schimb de focuri desfasurat in plina strada, ramanand pentru toata viata cu proiectilul infipt in creier. Dupa ce a fost externat din spital, barbatul si-a pierdut locul de munca si locuinta si a fost adoptat de catre o "familie" de inadaptati social alcatuita din Placard, Fracasse, Remington, Calculette, Caoutchouc si Tambouille. Intr-o zi Bazil a descoperit sediile celor doua companii rivale de armament ce produsesera mina antipersonal care i-a omorat tatal si respectiv glontul care l-a ranit pe el insusi si a inteles ca scopul lui in viata este sa ii doboare la pamant pe patronii acestora. Cu ajutorul noilor prieteni, care dovedesc tot felul de talente ascunse, precum si recurgand la o serie de trucuri ingenioase, Bazil reuseste sa ii asmuta pe directorii executivi ai celor doua companii unul impotriva celuilalt.

Recenzii

Cristine21

08.09.2018

Am inteles ca e super.L_am luat si eu si o sa_l vad diseara.Sper sa_mi placa!

1 8

maroknu

08.09.2018

Imi plac mult filmele frantuzesti ...interesanta ideea filmului si subiectul pe care il trateaza,insa se putea si mai bine.

2 3

mitsuko_san

08.09.2018

alta traznaie marca jeunet. ingenios, haios..ca in zilele bune.. plus mesaj impotriva razboiului:)

2 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top