Moonlight Trailer
Trailer #1 02:43

Minions (2015)

Familie, Animaţie, Aventuri, Comedie | 17 June 2015 (United States of America)

Minionii (2015)

Minions

Familie, Animaţie, Aventuri, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Kyle Balda, Pierre Coffin, William Friedkin

Scenariști:

Brian Lynch

Producător:

Illumination Entertainment, Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

17 Iunie 2015

Dată lansare (Romania):

10 Iulie 2015

<p>Micile creaturi galbene, cu salopete, ochelari şi un apetit incredibil pentru a servi pe cineva o vor lider pe domnişoara Scarlet Overkill. Domnişoara Overkill ar face orice pentru a ajunge să domine lumea şi când adorabilii minioni încearcă să o cucerească cu şarmul lor pentru a le fi şefă, ea profită de ocazie.  Îi vom cunoaşte pe minioni în anii 1960 şi aflăm că ei sunt o specie ce a trăit mereu, fiind în permanentă căutare a unui stăpân pentru a-i oferi serviciile. Rămaşi fără şef, minionii merg să recruteze unul la o întâlnire a super-răilor din lume şi acolo o cunosc pe domnişoara Overkill. Creaturile galbene se aleg astfel cu prima şefă super-malefică.</p>

Recenzii

AlexyaMatache

08.09.2018

Nu am mai ras de mult, asa cum am ras la acest film. Recomand sa-l vedeti 3D pentru ca se merita. este foarte bine facut.

1 2

valy94

08.09.2018

Niciodata sa nu uitam sa fim copii. Am ras cu lacrimi la acest film . De vazut in format 3D .

1 2

mihaelatb

08.09.2018

Desi ultimul lansat, este primul in cronologia minionilor. Filmul slabut, cu putine faze comice, fara o poveste mai inchegata, incanta totusi prin prezenta lor. A minionilor. Preistoria cu tyrannosauri, Egiptul cu "efectul de piramida" si prezentul londonez cu aluzie la celebra poza a celor patru Beatles-i trecand strada, totul face filmul amuzant. Sa nu uit scena din jacuzi cu cele 2 sau 3 sexi Fire hydrant.

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top