Miracol pe Strada 34 (1994)

Miracle on 34th Street

Fantasy, Dramă, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Les Mayfield, Jonathan Mostow

Producător:

20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

18 Noiembrie 1994

Dată lansare (Romania):

24 Mai 2022

<p>Kriss Kringle e in oras, un batranel simpatic care se potriveste perfect descrierii mosului de la Polul Nord. Si pentru ca marele magazin Cole's avea nevoie de un Mos Craciun iar el se potrivea perfect "descrierii postului" devine in scurt timp cel mai iubit om din New York. Susan, o fetita dragalasa, si mama ei, manager la Cole's, par a fi singurele care nu cred in Mos Craciun. Nici managerii magazinul concurent nu cred si chiar insceneaza mosului comiterea unei infractiuni pentru a fi arestat sau inchis intr-un ospiciu. Dar, asa cum stim cu totii, Mos Craciun exista, asa cum si Dumnezeu exista, iar de Craciun mai mult ca oricand e timp pentru miracole.       </p>

Recenzii

Ed21

08.09.2018

Un film minunat de vazut cu familia sau chiar singur. Copiii dumneavastra insa sunt sigur ca il vor indragi din prima clipa. II dau un 10 pentru ca este exact ceea ce isi propuna sa fie, nici mai mult, nici mai putin. Si pentru ca orice copil care il vede este dupa aceea mai fericit. Vizionare placuta! Eu l-am vazut singur si totusi mi-a placut.

4 1

mihaelatb

08.09.2018

este buna realizarea , iar fetita e fermecatoare , lucru pe care-l va demonstra cativa ani mai tarziu in filmul lui Danny de Vito ,dar... realizarea initiala din 1947... Nu a putut fi egalata!

4 1

Doina1952

08.09.2018

Faptul ca fost ecranizat de atatea ori, il face unul din cele mai minunate filme despre Mos Craciun!

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top