Moonlight Trailer
Trailer #1 03:07

Miss Pettigrew Lives for a Day (2008)

Dramă, Comedie, Romantic | 07 March 2008 (United Kingdom, United States of America)

Miss Pettigrew Lives for a Day (2008)

Miss Pettigrew Lives for a Day

Dramă, Comedie, Romantic (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Bharat Nalluri, Mat Whitecross, Michael Winterbottom

Producător:

Focus Features, Kudos Productions Ltd., Shine Pictures, Twins Financing, Keylight Productions

Dată lansare (SUA):

7 Martie 2008

Dată lansare (Romania):

28 Septembrie 2020

<p align="justify">     Guinevere Pettigrew este o guvernanta londoneza trecuta de prima tinerete, concediata pe nedrept in repetate randuri de familiile ai coror copii ii educa din cauza severitatii, principiilor morale solide si demnitatii de care da dovada in orice situatie. Ajunsa printr-un siretlic secretara personala a Delysiei Lafosse, o actrita aspiranta frivola si superficiala, care nu s-ar da inapoi de la nici un compromis pentru a deveni bogata si celebra si care are relatii amoroase cu trei barbati diferiti in acelasi timp, domnisoara Pettigrew o ajuta pe aceasta sa isi pastreze coloana vertebrala dreapta, sa isi lamureasca sentimentele si sa gaseasca drumul corect in viata, reusind sa aleaga intre patronul de club de jazz Nick Calderelli, producatorul de musicaluri Philip Goldman si pianistul sarac, dar cinstit Michael Pardew.</p><p align="justify">    In pragul izbucnirii celui de-al doilea Razboi Mondial, amenintata sa ramana pe strada dupa plecarea Delysiei la New York pentru a deveni un star pe Broadway, Guinevere Pettigrew isi gaseste si ea dragostea adevarata in persoana instaritului designer vestimentar Joe Blomfield. </p>

Recenzii

dumitru_apostol

08.09.2018

Note foarte mari pe IMDB dar daca va asteptati la o comedie, ei bine, inauntru este o comedioara de tipul romance.Actrita principala, foarte urata, scoasa de la casare.In rest, un film dragut de vazut iarna la gura sobei.Nota 6.

4 10

medy

08.09.2018

Nu va asteptati la ceva maret.Un film pentru varsta a treia .Are accente comice pe alocuri.

5 8

Medevac

08.09.2018

doamne fereste ! cat il criticati filmul e ft ok cum spunea careva pe youtube e ceva diferit ! mia placut ft mult ... ii dau nota 8 ! si medy eu am 14 ani si mia placut... deci nu la's incadra in aceea categorie !

5 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top