Moonlight Trailer
Trailer #1 02:19

Miss Potter (2006)

Dramă, Familie, Romantic | 03 December 2006 (United Kingdom, United States of America)

Domnisoara Potter (2006)

Miss Potter

Dramă, Familie, Romantic (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Chris Noonan

Scenariști:

Richard Maltby

Producător:

BBC Films

Dată lansare (SUA):

3 Decembrie 2006

Dată lansare (Romania):

20 Septembrie 2021

Beatrix Potter este o femeie care se impotriveste timpurilor in care traieste si conventionalismului mamei sale. Desi are 32 de ani, nu este maritata si viseaza sa ajunga o autoare publicata. Desenele si povestile par reale in mintea ei, iar editorii la care merge vad in ea posibilitatea de a scapa de fratele lor mai mic. Insa cei doi fac o echipa formidabila si publica prima carte a lui Beatrix, avand un succes neasteptat. Acum Norman o incurajeaza sa scrie mai departe, iar povestile pe care le are in cap inca de cand era fetita prind contur sub forma unor carti pentru copii de succes. Si cum cei doi sunt mai tot timpul impreuna, intre ei incep sa se lege niste sentimente pe care de altfel amandoi le evitau inainte. Si el face pasul cel mare, o cere in casatorie, iar ea accepta. Insa urmeaza o lupta surda cu parintii ei, care nu sunt de acord cu aceasta alianta, el fiind considerat un biet "negustor". Dar greutatile nu se termina aici pentru Beatrix...

Recenzii

pmfely

08.09.2018

Intotdeauna mi-au placut biografiilePeisaje deosebite in spiritul acelei perioade iar despre Renee Zellweger (desi nu e una din actritele mele preferate) nu am cuvinte decat de bine. Foarte bine jucat.

0 0

svety

08.09.2018

Un film tare drag mie. Am cautat cartile ei cu povesti dar nu am gasit in romana cu desnele originale. Este superb!

0 0

diodor

08.09.2018

Mi-a placut tare mult. Renee Zelleweger ma impresioneaza de fiecare data foarte placut si demonstreaza ca este o actrita complexa.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top