Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

Miss You Already (2015)

Comedie, Dramă, Romantic | 12 September 2015 (United Kingdom)

Deja mi-e dor de tine (2015)

Miss You Already

Comedie, Dramă, Romantic (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Catherine Hardwicke

Producător:

New Sparta Films, S Films

Dată lansare (SUA):

12 Septembrie 2015

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

<p>Milly e femeia care le are pe toate: o carieră de succes, un soț devotat și doi copii minunați. Prietena ei cea mai bună e Jess, care lucrează într-un centru comunitar, trăiește într-o casă-vapor cu iubitul ei, Jago, și își dorește foarte mult să rămână însărcinată. Prietene încă din copilărie, Jess și Milly au împărțit întotdeauna totul: secrete, haine, chiar și prieteni, iar diferențele dintre ele le-au legat și mai strâns relația. Toate astea se schimbă atunci când Milly află că are cancer la sân și are nevoie de ajutorul lui Jess mai mult ca niciodată. </p>

Recenzii

Dragos_87

08.09.2018

O drama foarte buna cu putine accente de comedie sa mai indulceasca amaruia poveste,te tine curios in fata ecranului,o Drew Barrymore care face un rol bunicel si imi place ca se mentine bine la varsta ei,pare sa nu imbatraneasca deloc,o drama care iti atinge coarda sensibila,il pot recomanda si celora cu mai putin suflet!

0 0

Deea.bloom

08.09.2018

deci nu ma dau in vant dupa Drew Barrymore, aici chiar mi-a placut. filmul este bun, o drama buna care te face sa te gandesti de doua ori la prieteni si faptul ca trebuie sa ii pretuiesti mai mult. mi-a placut conexiunea si scenariul dintre cele doua, presarat cu replici ironice. mi-a placut mai mult decat as fi crezut.

0 0

corcodus

08.09.2018

fara indoiala e un film emotionant; e unul din cele mai bune filme ce le-am vazut anul acesta; pacat ca nu este mai mult mediatizat.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top