Misterele Bucurestilor (1983)

Misterele Bucureștilor

Aventuri (Romania, Germany)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Doru Năstase

Scenariști:

Eugen Barbu

Dată lansare (SUA):

12 Septembrie 1983

Dată lansare (Romania):

23 Octombrie 2021

Actiunea se muta intr-un Bucuresti plin de farmec oriental. Vrajitoarea Strigoaica, mama hotilor si cersetorilor, conduce din umbra orasul. E cea mai tare ghicitoare. Lotrii il prind si il judeca pe Buza de Iepure (Szabolcs Cseh) pentru ca i-a tradat. Margelatu (Florin Piersic) dejoaca atentatul asupra Domnitorului Bibescu. Al treilea film al seriei "Margelatu".

Recenzii

Cluc

08.09.2018

Este un nou film de aventură, în care Măgelatu ( Florin Piersic ) este remarcabil. Fratia şi Măgelatu se ajută între ei.

0 2

Juristul

08.09.2018

Continuand actiunea din "Trandafirul galben", filmul prezinta aventurile prin care trec eroii, in incercarea lor de a sustine societatea secreta "Fratia", in anii premergatori Revolutiei de la 1848. Un western romanesc extrem de bine realizat, dupa un scenariu semnat Eugen Barbu, cu umor, cascadori si actori celebri. Aventurile faimosului Margelatu, cel ce a facut din semintele de floarea soarelui o emblema a eroului autohton. In "Misterele Bucurestilor" personajele de fundal isi parasesc departarile si, chiar daca nu ocupa prim-planuri decat pe segmente, ele fac, in mod nemijlocit, parte din conflict. Deci istoria nu mai e chenar. Ea intra in tesatura.. Pe scurt, cel mai antrenant si mai suculent film dintr-un serial de mare si explicabila popularitate.

0 0

Andrei426Hemi

08.09.2018

Dupa parerea mea cel mai putin reusit film al seriei margelatului, actiunea fiind in unele secvente aiurea.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top