Moby Dick (1998)

Moby Dick

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

15 Martie 1998

Dată lansare (Romania):

8 Decembrie 2021

Herman Melville's classic 1851 sea tale about the vengeful sea Captain Ahab who seeks to kill the great white whale who took his leg and is willing to forego the safety and endurance of his crew to do it. The tale is told from the vantage of the only surviving member, Ishmael, a young man who joins the crew of the Pequod for his first seafaring with the aid of his harpoonist friend, Queequeeg.

Recenzii

RoseofSharon

20.02.2014

Patrick Stewart face un rol bun, se vede că îşi cunoaşte meseria. Filmul însă, per total, nu se ridică la nivelul celui din 1956, când Gregory Peck a interpretat roluluil Căpitanului Ahab. ŞI, apropos de Gregory Peck, a fost excelent în scurta apariţie în rolul Părintelui Mapple.

0 0

iulian30

17.10.2009

o ecranizare cat se poate de reusita a renumitei carti,poate nu ca nu respecta in totalitate detaliile carti,ca de obicei filmele au si ceva pompos,efecte,dar povestea si interpretarea mai ales a lui Patrick Sterward sint deosebite.Mi-a placut.un 9 cu plus de la mine

2 0

valutza

06.10.2008

un grup de pescari pleaca la pescuit si vaneaza un pui de balena .furioasa balena mama vede cum puiul ei moare si incepe sa se razbune pe pescari omorandui sau cel putin asta am inteles eu din film;))

3 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top