Moll Flanders (1996)

Moll Flanders

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Pen Densham, James Cameron

Producător:

Trilogy Entertainment Group, Spelling Films, Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

14 Iunie 1996

Dată lansare (Romania):

16 Octombrie 2021

Filmul prezinta calatoria prin viata a unei femei, Moll Flanders, care, cu toate ca s-a nascut intr-un mediu ostil, reuseste prin propriile forte sa-si urmareasca visul fara a-si incalca principile morale. In calatoria sa zbuciumata prin viata Moll intalneste o serie de personaje care ii vor schimba viata. Prin interactiunea cu aceste personaje Moll reuseste sa descopere adevarul universal "Toti barbati si femeile sunt creati egali, suntem o finta, rasa umana. "Moll Flanders" nu este doar un film care straluceste prin interpretarea actorilor sau prin reproducerea exceptionala a epocii, ci este si un film care vorbeste foarte deschis despre conditia umana.

Recenzii

jake

08.09.2018

O aventura zbuciumata prin viata in cautarea adevarului univerasal. Un film care nu doar capteaza prin recitaluri actoricesti, dialoguri spirituale si o reproducere fidela a secolului ci si o adevarata lectie de moralitate.

2 3

emil-dorin

08.09.2018

Sau mai degraba toamna? Comparatia nu mi se pare deosebit de fericita! Dupa Robinson Crusoe am citit Moll Flanders. Am fost fericit si m-am simtit mai bogat. Filmul nu l-am vazut.

4 2

kyroskyriakos

08.09.2018

O lectie de viata si un destin invingator. Moll Flanders este o femeie puternica si hotarata sa invinga oricare ar fi obstacolele pe care le intalneste in viata. Iar faptul ca nu renunta niciodata sa isi urmeze destinul cu capul ridicat, are ca finalitate obtinerea unui trofeu: linistea si implinirea sufleteasca.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top