Moonlight Trailer
Trailer #1 01:56

Monsters, Inc. (2001)

Animaţie, Comedie, Familie | 01 November 2001 (United States of America)

Compania Monstrilor (2001)

Monsters, Inc.

Animaţie, Comedie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Pete Docter

Producător:

Pixar

Dată lansare (SUA):

1 Noiembrie 2001

Dată lansare (Romania):

2 Decembrie 2021

Film de animatie, produs de Pixar-Disney, Monsters Inc ne prezinta o poveste originala despre o tara a cosmarelor, unde monstruleti care de care mai infricosatori sunt antrenati pentru a stoarce tipete de groaza de la copii. Orasul lor functioneaza cu ajutorul acestor tipete, care sunt tranformate in energie. Totul merge conform planului pana cind, dintr-o greseala, o fetita reuseste sa treaca pragul celor doua lumi, incurcind astfel socotelile lui Mike si ale lui Sulley

Recenzii

Copilutz

08.09.2018

super

0 1

radukn

08.09.2018

Si acum imi amintesc cum lui Sulley ii bate vantul, iarna, prin blana... La vremea lui a fost o mare reusita a animatiei computerizate. O poveste super-amuzanta, foarte originala, actiune cu suspans si umor. Are toate ingredientele unui film excelent pentru copii, mici si maaaari.

12 3

El_KaPpa

08.09.2018

Un film foarte haios, personajele foarte simpatice , povestea foarte interesanta si uite asa a iesit o super productie animata de la walt disney si pixar care a facut furori atunci si inca mai face pentru cei care inca nu l-au vazut! Il recomand de vazut si revazut!

15 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top