Moonlight Trailer
Trailer #1 02:37

Monsters University (2013)

Animaţie, Familie | 20 June 2013 (United States of America)

Universitatea monştrilor (2013)

Monsters University

Animaţie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Dan Scanlon, Gore Verbinski

Producător:

Pixar, Walt Disney Pictures

Dată lansare (SUA):

20 Iunie 2013

Dată lansare (Romania):

21 Iunie 2013

<p>Mike Wazowski şi James P. Sullivan sunt o pereche inseparabilă de prieteni, însă lucrurile nu au stat întotdeauna aşa. Era o vreme când această pereche desprerecheată de monştri nu se puteau suporta unul pe celălalt - perioada când au studiat la Universitatea Monştrilor şi când Sully se distra copios făcându-i şicane ochiosului Mike. Cum au reuşit ei să vadă dincolo de toate diferenţele care-i îndepărtau şi să devină cei mai buni prieteni?</p>

Recenzii

Montara

08.09.2018

Am castigat o invitatie de 2 persoane la concursul cinemarx (multumesc!) si am fost cu fetita la The Light Cinema, unde am vizionat acest film. Filmul a fost super bun iar ce m-a impresionat cel mai tare a fost sfarsitul neasteptat care ii invata pe copii o lectie foarte importanta. Si nu numai pe ei. Merita vazut!!!

4 0

Acsellaaa

08.09.2018

Foarte buna animatia, foarte buna povestea.Merita vazuta cu toata familia!

1 0

fenomenoromanesc

08.09.2018

O animatie simpatica si destul de amuzanta,ce merita vizionata cu toata familia,insa mediocra din multe puncte de vedere.Daca e sa fac o comparatie cu originalul Monsters, Inc.,deja nu mai e nimic de el.Merita urmarit,dar nu din perspectiva unui fan al primului film.6/10!

2 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top