Moonlight Trailer
Trailer #1 01:32

Morgen (2010)

Dramă | 01 October 2010 (France, Hungary, Romania)

Morgen (2010)

Morgen

Dramă (France, Hungary, Romania)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Marian Crișan, Jon M. Chu

Scenariști:

Marian Crișan

Producător:

Romanian National Center for Cinematography, Mandragora, Slot Machine, Katapult Film

Dată lansare (SUA):

1 Octombrie 2010

Dată lansare (Romania):

1 Octombrie 2010

<p><span style="border: medium none ; margin: 0px; padding: 0px; position: static; cursor: auto; text-decoration: none; color: #333333">Filmul "Morgen" îl prezintă pe Nelu, în vârstă de 40 de ani, care lucrează ca agent de pază într-un supermarket din Salonta - un orăşel de la graniţa româno-ungară. Pentru Nelu, zilele trec la fel: în zori pescuieşte, apoi merge la lucru, iar seara se întoarce acasă. Acesta trăieşte împreună cu soţia într-o casă izolată pe un câmp, în afara oraşului. Într-o zi, bărbatul pescuieşte ceva neobişnuit: un emigrant care vrea să treacă graniţa ilegal. Emigrantul îi oferă lui Nelu bani pentru a-l ajuta să treacă ilegal prin România. Fără să înţeleagă exact ce vrea să îi comunice emigrantul, Nelu ia banii şi îi promite că îl va ajuta să treaca graniţa "mâine" ("morgen", în limba germană)</span></p><p> </p>

Recenzii

Detox

08.09.2018

Un film plictisitor, si care nu e nici pe departe asa cum ma asteptam avand in vedere reclama care i-a fost facuta.Singurele plusuri ar fi putinele momente comice pe care le are.

4 8

fireprof

08.09.2018

ma abtin din comentariu si o fac cu greu

7 25

Clericul

08.09.2018

Din pacate am avut nefericita experienta sa vad acest film la cinema astazi si cu siguranta acesta a fost singurul motiv care m-a facut sa ma uit pana la final. Regizorii romani parca incearca prea mult sa faca filme care sa castige stiu eu ce premii de 2 lei, decat sa faca un film digerabil pentru public si care sa lase privitorul cu un minim de satisfactie macar dupa 100 de minute. Continuand deja stilul care pare sa defineasca mai toate noile filme de la noi (vezi "Eu cand vreau sa fluier, fluier"; un alt film super premiat, de ce nu inteleg pana in ziua de azi) filmul te introduce intr-o stare de sevraj.. din care mai reusesti sa iesi la extrem de rarele si firavele momente de "umor", la care incerci sa mai razi.. sa ii mai dai o sansa; dar de la un momendat, nu mai este rasul tau.. si vizionare devine din ce in ce mai dificila. Nu recomand nimanui acest film si devin din ce in ce mai ezitant la urmarirea unui film romanesc de acum inainte.

5 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top