Mama India

Mother India

Dramă (India)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mehboob Khan

Producător:

Mehboob Productions

Dată lansare (Romania):

25 Octombrie 2020

<p> </p><p style="text-align: justify; text-justify: inter-ideograph; text-autospace: none" class="MsoNormal"><span>Filmat în 1957, "Mother India" e drama unei femei care e animată de două sentimente: dragostea pentru copiii ei şi dragostea de patrie. Radha rămâne singură cu doi copii şi cu o datorie făcută de soacra ei. Bâtrâna a fost păcălită să semneze că va plăti anual trei sferturi din recoltă, iar în caz contrar ferma le va fi luată. Radha se luptă cu seceta, sărăcia şi cu temperamentul tot mai violent al unui dintre fii. Radha nu poate admite ca fiul său să fie un ucigaş răzbunător, deşi moşierul lacom îi lasă în mod nedrept fără recoltă.</span></p><p> </p>

Recenzii

amporyoroman

08.09.2018

foarte bun

0 0

Juristul

08.09.2018

"Mother India"="Mama India" este poate cel mai bun film al anului 1957.Nargis,interpreteaza magnific,drama unei mame,luptatoare si tenace. desi nu este scolita,ea are doua crezuri:"dragostea pentru copii si dragostea pentru pamantul tarii ei.Femeia simpla,din popor,tradata si abandonata cu doi copii,reuseste sa si-i educe exemplar.Chiar si atunci cand Birju,o apuca pe cai gresite,ea il iarta,dar nu-i va permite sa devina asasin.Lupta sa pentru supravietuire cu seceta nemiloasa,care distruge recoltele si-i lasa muritori de foame,o fac mai puternica si nu-si pierde speranta.Anii trec peste ea,dar sufletul ei ramane la fel de curat,oricate nimicnicii indura.Ajunge "Femeia cea mai respectata"si chiar satul care o marginalizase,o numeste in final MAMA INDIA.Filmul revolutioneaza Cinematografia Indiana,prin viziunea sa.

8 4

mandel

08.09.2018

este un film foarte bun lam vazut cind eram mic si mia placut foarte foarte mult dar daca se mai poate as vrea sa-l vad din nou.

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top