Moonlight Trailer
Trailer #1 02:24

Mr. Brooks (2007)

Dramă, Crimă, Mister, Thriller | 01 June 2007 (United States of America)

Dl. Brooks (2007)

Mr. Brooks

Dramă, Crimă, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Bruce A. Evans

Producător:

Tig Productions, Element Films, Relativity Media, Eden Rock Media

Dată lansare (SUA):

1 Iunie 2007

Dată lansare (Romania):

29 Iunie 2007

Domnul Brooks (Kevin Costner) e un barbat relativ normal cu o sotie (Marg Helgenberger) si o fiica (Danielle Panabaker). Totusi, ingropat adanc sub fata obisnuita, se afla un suflet torturat din punct de vedere emotional al unei persoane care ascunde un secret intunecat. Alter-ego-ului prefacut al domnului Brooks, Marshall (William Hurt), ii plac crimele si mutilarile si il impinge pe domnul Brooks sa comita fapte ingrozitoare. Oricat ar fi de hotarat sa ramana disciplinat si sa se lupte cu pornirile sinistre, domnul Brooks nu poate rezista in totalitate influentei lui Marshall si traieste o a doua viata drept criminal in serie. Gestul sau capteaza atentia detectivului Attwod (Demi Moore), o politist dura devotata meseriei si prinderii vinovatilor. Cu toate aceastea, inteligenta lui ii castiga respectul si in cele din urma duce la o relatie simbiotica ciudata intre cei doi.

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Distribuţie bună, poveste vizionabilă, însă ritmul e teribil de plictisitor, iar finalul prost.

12 10

Lili

08.09.2018

As fi incantata daca s-ar face o continuare... Un rol complex pentru un actor care a dovedit ca se poate - Kevin Costner. Pentru cine nu l-a vazut il recomand cu placere si...ca sa fie si mai incantat...recomand in mod special " Butterfly on a Wheel " la care ti se taie rasuflarea :)...

6 4

delfinasu

08.09.2018

Este fara doar si poate cel mai bun thriller al anului 2007... Kevin Costner joaca impresionant de bine... Demi Moore pare insa un pic cam in plus... Fata de Butterfly on a Wheel este cu doua clase ;) si da, au lasat loc de o continuare... la care cu siguranta, se vor duce multi sa-l vada ;)

8 12

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top