Doamna Winterbourne (1996)

Mrs. Winterbourne

Comedie, Romantic, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Richard Benjamin

Producător:

TriStar Pictures

Dată lansare (SUA):

19 Aprilie 1996

Dată lansare (Romania):

24 Septembrie 2021

Connie Doyle e cat se poate de ghinionista. Ea nu are casa, nu are bani si pe deasupra mai e si insarcinata. Connie se decide sa paraseasca un barbat pe care nu-l iubeste si o locuinta in care nu este bine venita, dar ia un tren gresit spre un oras nepotrivit. Din acea noapte si ca urmare a acelui traseu, viata lui Connie Doyle se va schimba pentru totdeauna.

Recenzii

dolion

08.09.2018

Nu reusesc sa gasesc pe nici-un site subtitrarea filmului. L-am vazut de mult si vreau sa-l revad. Mi-a placut la vremea respectiva, nu stiu cum il voi percepe acum! Daca are cineva subtitrarea lui, il rog sa-si faca mila de mine! Multumesc!

0 0

Doina1952

08.09.2018

Dintr-o drama sa faci o comedie nu e la indemana oricui, Iti trebuie maiestria unui regizor ca Richard Benjamin, un scenariu pe masura, actori bine disribuiti in roluri si un pic de arome gen....care da savoare si gust filmului. Acest ingredient este celebra actrita Shirley MacLaine - Grace Winterbourne , care cu gratie, umor, sarm si mult mult farmec da nastere unui personaj uluitor, care face din povestea romantica o adevarata capodopera!

3 0

crazy_bloggera

08.09.2018

Mi-a placut foarte mult filmul si m-am bucurat sa il revad ieri seara. Tot filmul este foarte bine realizat si asta se datoreaza in primul rand regizorului si talentului actorilor.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top