Moonlight Trailer
Trailer #1 01:46

Mujeres al Borde de un Ataque de Nervios (1988)

Comedie, Dramă | 14 March 1988 (Spain)

Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988)

Mujeres al Borde de un Ataque de Nervios

Comedie, Dramă (Spain)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Pedro Almodóvar, Alex Proyas

Producător:

El Deseo

Dată lansare (SUA):

14 Martie 1988

Dată lansare (Romania):

25 Februarie 2021

 Mujeres Al Borde De Un Ataque De Nervios este un film de comedie/drama, aparut in anul 1988. De regia acestui film s-a ocupat Pedro Almodovar, iar de scenariu s-au ocupat Jean Cocteau si Pedro Almodovar. Iubitul unei femei, o paraseste pe aceasta, iar acum ea incearca sa-l contacteze, sa afle unde a plecat. Aceasta da peste nevasta si fiul acestuia, care sunt la fel de bulversati ca si ea si nu stiu nimic despre ce s-a intamplat, sau despre locul unde se afla acesta. Intre timp, prietena acesteia ii este teama ca politia este pe urmele sale din cauza activitatilor criminale ale prietenului ei. Acestia vorbesc cu o femeie avocat, care vom afla ca este noua relatie a iubitului ei, si cararile tuturor se tot intersecteaza intr-o maniera foarte complicata si confuza.

Recenzii

GeorgeLazar

08.09.2018

Un tanar regizor l-a intrebat pe Robert Rodriguez ce sanse are el ca incepator in industrie ? In gluma, Rodriguez l-a sfatuit sa isi faca filmul in spaniola pentru a fi catalogat drept cult. Gluma lui e foarte adecvata si ma gandesc in special la filmele lui Almodovar. Woman on the verge of a nervous breakdown e un film simplu, poate chiar banal, cu conflicte telenovelistice, lacrimi de amor si un parfum finut de clisee hollywoodiene. Nimic nu il face mai bun de atat. 7

2 4

mihaelatb

08.09.2018

filmul pare facut pe un scenariu scris de Eugen Ionesco,si nu de Cocteau. caci totul este ca intr-un vis in care totul este posibil.Filmul este un film de actor-mai bine zis de actrita, caci Carmen Maura face tot filmul. Banderas are o fata si un rol de papagal motat. Si peste toate, terasele superbe ale Spaniei, gazpacho asezonat cu un pumn de somnifere, un taxi in care se asculta mambo si care arata ca o taraba de balci, teroristi shiites si un anume Ivan ce face legatura intre nevasta , fiu, fosta amanta si actuala, avocata feminista.

5 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top