Moonlight Trailer
Trailer #1 04:13

Mulholland Drive (2001)

Thriller, Dramă, Mister | 08 September 2001 (France, United States of America)

Calea misterelor (2001)

Mulholland Drive

Thriller, Dramă, Mister (France, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Lynch

Scenariști:

David Lynch

Producător:

Asymmetrical Productions, Les Films Alain Sarde, Babbo Inc., The Picture Factory, Canal+

Dată lansare (SUA):

8 Septembrie 2001

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

<p align="justify">Mulholland Drive este un thriller psihologic, care spune povestea unei actrite de prima mana, care se indreapta spre Hollywood, si se amesteca fara sa vrea intr-o conspiratie alaturi de o femeie care era cat pe ce sa fie omorata. Acest incident o arunca pe Rita intr-o lume intunecata, in care uita cine este si ce cauta ea aici. Intamplarea face ca Betty, o fata simpla, care viseaza ca intr-o zi sa devina o mare actrita, o va ajuta pe Rita sa scape de amnezie si sa afle care este adevarata ei identitate.</p>

Recenzii

Copilutz

08.09.2018

nice

0 1

Crusher2008

08.09.2018

Un film tipic David Lynch, cu o poveste interesanta, insa totodata incalcita, in care de multe ori nu iti mai dai seama ce este vis si ce este realitate. Filmul este plin de suspans, iar Naomi Watts face unul din cele mai bune roluri ale ei.

6 4

lizardking

08.09.2018

un regal pentru cinefili. cred ca l-am vazut de 5-6 ori, fara sa ma plictisesc. laura harring face cel mai bun rol al carierei sale si e si ...rapitoare. muzica perfecta, atmosfera incarcata, densa, cum numai hitchcock reusea. un film cu atatea referinte si indicii incat e greu de povestit. un must see!

5 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top