Moonlight Trailer
Trailer #1 02:12

Murder, My Sweet

Crimă, Dramă, Mister, Thriller | (United States of America)

Murder, My Sweet

Murder, My Sweet

Crimă, Dramă, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Edward Dmytryk

Producător:

RKO Radio Pictures

Dată lansare (Romania):

28 Iulie 2021

Detectivul particular Philip Marlowe este angajat de catre Moose Mallow, un hot marunt proaspat iesit din inchisoare dupa sapte ani petrecuti dupa ziduri, pentru a-i gasi fosta prietena, Velma, pe care nu a mai vazut-o de sase ani. Cazul este mai greu decat se asteptase Marlow, fiindca promitatoarele interviuri initiale il conduc spre o tesatura complexa ce contine mita, juraminte false si furt, unde nici o motivatie nu este evidenta.

Recenzii

Raya

08.09.2018

De la început până la sfârşit am avut o puternică impresie de deja-vu. Scenariul indigo după altele din anii '30-40, acelaşi biet detectiv particular care intră fără apărare într-un păienjeniş de intrigi şi crime şi din care iese nu foarte întreg, dar consolat în final de tânara inocentă din poveste. Concluzia: ordinar film, în sensul cel mai pur - obişnuit!

0 1

Doina1952

08.09.2018

Adaptarea celui de-al doilea roman al lui Raymond Chandler de catre Edward Dmytryk ne-a facut sa vedem ce inseamna maiestrie in filmul alb / negru cand utilizand un intreg arsenal de umbre si efecte intelegem lumea debusolata cu asasini brutali si femei fatale, malefice

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top