Moonlight Trailer
Trailer #1 02:26

Music and Lyrics (2007)

Comedie, Muzică, Romantic | 09 February 2007 (United States of America)

Muzica si versurile (2007)

Music and Lyrics

Comedie, Muzică, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Marc Lawrence

Producător:

Castle Rock Entertainment, Village Roadshow Pictures, Reserve Room, Flower Films

Dată lansare (SUA):

9 Februarie 2007

Dată lansare (Romania):

9 Martie 2007

Alex Fletcher este un star pop al anilor ’80, caruia i-a cam trecut vremea si nu i-a ramas decat nostalgia vremurilor de celebritate, acum munca sa limitandu-se la balciuri si la parcuri de distractie. Dar carismaticul si talentatul muzician are sansa de a reveni in momentul in care diva Cora Corman il invita sa scrie un duet pe care sa-l cante impreuna. Pare un lucru minunat, insa Alex n-a mai produs nimic de cativa ani, n-a scris niciodata versuri si trebuie sa lanseze un hit in doar cateva zile. In scena intra Sophie Fisher, care are un dar extraordinar de a scrie versuri, care il impresioneaza pe Alex, astfel incat cei doi ajung sa colaboreze si nu numai…

Recenzii

leszaiorsolya

08.09.2018

Este un film bun. Daca vrei sa petreci timpul cu iubitul/iubita, dar totusi vrei sa te relaxezi si sa razi in hohote uita-te la filmul asta:)

5 6

TheoLuvMCR

08.09.2018

Fara cuvinte!:X Hughie!!!

6 6

Mihai

08.09.2018

A fost atat de previzibil pe tot parcursul lui incat am adormit la ultimele 15 minute si totusi cred ca stiu exact ce s-a intamplat in ele. Nu am ras deloc si nici nu m-au impresionat prestatiile lui Hugh si a lui Drew. Povestea filmului este interesanta, dar putin plauzibila. Un film de vazut alaturi de prietena si de motait in timpul lui pe alocuri. Nu recomand.

6 13

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top