Moonlight Trailer
Trailer #1 04:07

Mutiny on the Bounty

Aventuri, Dramă, Istoric | (United States of America)

Revolta de pe Bounty

Mutiny on the Bounty

Aventuri, Dramă, Istoric (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Lewis Milestone

Producător:

Arcola Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (Romania):

3 Decembrie 2020

Remake color al originalului din 1935, filmul urmareste relatia tensionata dintre capitanul vasului HMS Bounty si echipaj. Capitanul Bligh urca pe vas in Anglia, avand misiunea de a transporta un anumit soi de pomi fructiferi pana in Jamaica. Aghiotantul sau, Christian, un tanar de provenienta nobila, il primeste cu incredere pe seful sau. Dar lucrurile se inrautatesc. Bligh se poarta oribil cu marinarii, pe unul dintre ei aproape omorandu-l. Pe langa asta, Bligh ia niste decizii ciudate de navigatie, decizii care pun in pericol nava si oamenii. Dupa o scurta sedere paradisiaca in Tahiti, comportamentul lui Bligh devine insuportabil, obligandu-i pe marinari sa se revolte impotriva sa.

Recenzii

suicune_tudor

08.09.2018

Dintre toate filmele despre celebra revolta, acesta este, dupa parerea mea, cel mai bun. Cu toate ca nu are acuratete istorica, merita vazut mai ales pentru jocul actoricesc care este extraordinar. Capitanul Bligh jucat de Trevor Howard este cel mai bun rol din tot filmul care lasa masca pe oricine se uita. Si muzica este foarte frumoasa. Tema de dragoste este foarte visatoare.

1 1

mariusradoi1

08.09.2018

Un film in care atat Trevor howar cat si Marlon brando fac roluri extraordinare. Deosebit de bun daca tinem cont si ca regiza a fost semnata de Carol Red (Agonie si Extaz si Van Gogh).

0 0

don.corleone

08.09.2018

Foarte bun film , de la inceput m-a atras . Pacat ca Fletcher Christian ( Marlon Brando ) moare la sfarsit .

2 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top