Moonlight Trailer
Trailer #1 02:20

My Blueberry Nights (2007)

Dramă, Romantic | 16 May 2007 (United States of America)

Iubire cu gust de afine (2007)

My Blueberry Nights

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Wong Kar-wai

Producător:

Block 2 Pictures, Jet Tone Production, StudioCanal, Lou Yi

Dată lansare (SUA):

16 Mai 2007

Dată lansare (Romania):

30 Mai 2008

Filmul este regizat de Wong Kai Kar si ii are in rolurile principale pe Norah Jones si pe Jude Law. Din distributie mai fac parte Rachel Weisz, Natalie Portman si David Strathaim. Regizorul a descris filmul ca fiind "povestea unei femei care o ia pe drumul cel lung in loc de cel scurt pentru a se intalni cu barbatul iubit". O tanara femeie (Jones) incepe o calatorie in cautarea sinelui pe tot cuprinsul statelor Unite pentru a-si raspunde la intrebarile despre dragoste in timp ce intalneste o serie de personaje neobisnuite pe drum. Acest film este primul in limba engleza regizat de Wong Kar Kai.

Recenzii

delfinasu

08.09.2018

Un film bun, dar nu nemaipomenit pentru talentul lui Kar Wai Wong. Daca nu esti in dispozitia necesara este posibil chiar sa te ia somnul ;)) Nu se compara nici cu "2046", nici cu "In the Mood for Love"... Rachel Weisz mi s-a parut ca s-a achitat de partitura ei mai bine decat ceilalti actori... In rest, un film de urmarit cu perechea iubita...

5 5

nasturi

08.09.2018

Cinema-ul hollyudian e diferit de cel chinez,japonez.Si cand doua sunt amestecate de regizor iese o mare tampenie.Asa cum se intampla cu My blueberry nights,Lost in translation.Fiecare e cu traditia lui si unul din afara nu poate sa surprinda esentialul intr-o lume diferita lui.De exemplu Sofia Coppola care face un film prost,dovedind ca nu intelege nimic nici din istoria hollyudului dar din cel chinez.De fapt ea a vrut sa-si spuna frustrarea cautand un mediu mai "exotic". Iar Kar Wai Wong a facut acelas lucru.....s-a bagat intr-un domeniu strain si total inaccesibil.

2 5

amphytrites

08.09.2018

as zice ca e un film pentru melancolici..pentru cinefilii care apreciaza desfasurarea actiunii intr-o ordine sau cronologie mai ciudata.. cum e si in cazul acesta ca daca nu esti atent nu mai intelegi nimic, ai impresia ca ai adormit 5 minute si ai pierdut din film... mi s-a parut ca s-a descurcat destul de bine regizorul chiar daca s-a bagat intr-un domeniu strain :)

4 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top