Moonlight Trailer
Trailer #1 02:18

My Darling Clementine

Dramă, Western | (United States of America)

Draga mea Clementine

My Darling Clementine

Dramă, Western (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Ford, Peter Segal

Producător:

20th Century Fox

Dată lansare (Romania):

31 Iulie 2021

 My Darling Clementine este un western ale cărei acţiuni sunt prezentate a începe cu focul de arme şi conflictul deschis între fraţii Earp şi gaşca lui Clanton . Filmul este o adaptare după cartea lui Stuart N. Lake ' Wyatt Earp : Frontier Marshall ' iar titlul filmului a fost preluat de la cântecul 'Oh My Darling Clementine ' care este şi tema filmului . Noaptea zile de 26 octombrie 1881 nu a fost o noapte prea liniştită la *OK Corral * , fraţii Earp , Wyatt , Morgan , Virgil şi James duc o cireadă de bovine în California şi traversează pământurile familiei Clanton conduse de 'Old Man ' care murise în urmă cu două luni într-o confruntare la 'Ok . Corral' . În apropiere de Tombstone , un oraş fără lege , fraţii mai mari ai lui Iacov îl lasă pe acesta să supravegheze vitele iar ei vizitează oraşul . La întoarcere îl găsesc pe James mort . Fraţii , înebuniţi de durere se întorc în oraş pentru ai descoperii pe făptaşii mârşavei crime . Între timp o tânără din Boston , Clementine Carter , soseşte în oraş . Deşi are multe inexactităţi , povestea este un film cu înfăţişare de caractere , care se petrece într-o perioadă foarte dură a istoriei United States .

Recenzii

epicvlas

08.09.2018

regizorul john ford s-a intalnit cu adevaratul wyatt earp si wyatt i-a descris exact lupta de la ok corral exact detaliu cu detaliu cum este in acest film. hery fondav este fantastic in rolul lui wyatt earp, iar partenerul sau doc holiday este interpretata superb de victor mature. una din scenele clasice din film este cand wyatt sta pe veranda cu picioarele pe balustrada facnd parca un dans din picioare. ! costumele in film sunt absolut superbe si autentice palatoanele lungi de unde s-a inspirat sergio leone, un film plin de dramatism, actiune superba, peisaje afntastice si autenticitatae. iar sfasitul- i sure like that name mam - clementine !!! superb !

1 0

Nagy

08.09.2018

Ramane personalul meu favorit dintre filmele western alaturi de The Searchers

0 7

Doina1952

08.09.2018

Unul dintre cele mai frumoase westernuri realizate vreodata care a inspirit multe alte fime de mai tarziu.Manatul vitelor, absolut emblematic pentru acest gen de filme, furtul de animale, o crima ce oblige la razbunare...Aici, Wyatt Earp interpretat cu o eleganta tipica actorului Henry Fonda jura sa-si razbune fratele si devine serif, incercand sa readuca linistea si ordinea in acel coltisor de lume uitat din Vestul Salbatic.Mi-a placut extrem de mult, poate si pentru faptul ca razbunarea se concentreaza mai putin pe intriga violenta si mai mult pe povestea de dragoste dintre Earp si Clementine Carter, fosta iubita a spargatorului de banci. Un film de exceptie.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top