Moonlight Trailer
Trailer #1 02:20

My Favorite Martian (1999)

Comedie, Dramă, Familie, SF | 11 February 1999 (United States of America)

Martianul meu sonat (1999)

My Favorite Martian

Comedie, Dramă, Familie, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Donald Petrie

Producător:

Walt Disney Pictures

Dată lansare (SUA):

11 Februarie 1999

Dată lansare (Romania):

15 Mai 2021

La baza Vandenberg Air Force din California are loc lansarea navetei spatiale americane Atlantis,de unde relateaza reportera Brace Chunning,fiica sefului postului de televiziune KGSC,ajutata de Tim O Hara,un reporter cu mult tupeu,lucru care place sefului.Dupa lansare,radarele bazei o iau razna si crezand ca naveta s-a prabusit ,e alertata US Army.Intr-adevar are loc o prabusire,dar a unei nave extraterestre,care se pare a fi de pe planeta Marte,la bordul careia se afla un martian.La incident asista Tim,care gaseste la locul prabusirii o nava mica pe care o ia acasa in speranta realizarii unui reportaj senzational.Ocupantul acesteia,datorita Nurplexului,niste bile de guma martiana,poate lua orice forma doreste si poate chiar deveni invizibil.Se imprieteneste cu Tim,devenind unchiul Martin din New York.Profitand de costumul pe care-l poarta,Zoot,o forma polimorfa care vorbeste si se misca independent,face toate eforturile de a-si repara nava si a pleca de pe pamant,mai ales ca pe urmele sale se afla Elliot Coleye,biolog sef si cercetator al grupului SETI care studiaza contactul cu civilizatile extraterestre si care vrea sa-l captureze.

Recenzii

bibita

08.09.2018

Un film foarte amuzant.Prima data l-am vazut la televizor,si mi-a placut foarte mult.Are multe momente haioase.Merita vazut de fani SF si comedie.

3 0

doriscita

08.09.2018

Filmul este despre un marţian care aterizeaza pe pământ şi se transforma intr-un simplu om, viaţa lui ar putea părea un tad neoriginal, dar asta functioneaza !!!!! Christopher Lloyd este foarte amuzant ca "Unchiul Martin" şi Jeff Daniels este in bună formă pe tot parcursul ! Îmi place de animatul Zoot, e hilar! Are, de asemenea, aspecte legate de romantic scenele cu Daryl Hannah şi Liz Hurley, ceea ce ofera la fel farmec filmului, chiar mai distractiv! Bancuri de pe întreg teritoriul Poate un pic evident şi parcele cu un pic de previzibil. Am râs cu voce tare la el pentruca a fost exceptional de amuszant(in special dansul lui Zoom,chiar a fost hilar). În cazul în care un film este plin de culoare , plăcut şi amuzant, cui îi mai pasă de originalitate ?!!!!

2 1

El_KaPpa

08.09.2018

Un film interesant, amuzant si relaxant. Chiar am ras la el si mi-ar face placere sa-l mai vad o data. Cel mai mult mi-a placut de Christopher Lloyd care este si esenta acestui film. De vazut

5 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top