Moonlight Trailer
Trailer #1 02:41

My Favorite Wife

Comedie, Romantic | (United States of America)

Nevasta mea favorită

My Favorite Wife

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Garson Kanin

Producător:

RKO Radio Pictures

Dată lansare (Romania):

28 Iulie 2021

<p>Nick Arden este un avocat de succes ce solicită declararea judecatorească a morții soției lui Ellen pentru a se putea căsători cu Bianca. Ellen, cu care avea doi copii, plecase ca fotograf antropolog într-o calătorie în Indochina.  Pe drum vasul cu care naviga a fost surprins de o furtună și din acel moment nimeni nu a mai auzit de ea. După șapte ani , Nick reușeste să o declare moartă și se căsătorește cu Bianca. Ceea ce Nick nu știe e faptul că Ellen nu murise ci eșuase pe o insulă unde a rămas izolată împreună cu un alt bărbat , Adam. După șapte ani ei sunt salvați de un cargobot portughez ce deviase de la curs. Ellen se reîntoarce acasa în ziua în care soțul ei se recăsătorește și merge după el în luna de miere. Nick se vede în situația de a fi bigam și nu știe cum să îi spună Biancăi că soția lui e în viață. Nick devine gelos pe Adam, iar un doctor psihiatru chemat de Bianca îl declară nebun....  Încurcăturile sunt din ce în ce mai dese, dar în final adevărul va ieși la iveală.</p><p> </p>

Recenzii

corcodus

08.09.2018

o comedie savuroasa, buna ca un vin vechi; grant face un rol exceptional; poate ca dunne nu e la fel de senzuala ca monroe dar in orice caz e mai credibila.

1 0

Raluca92

08.09.2018

"My Favorite Wife" (1940) este un film bun, o comedie romantica excelenta. Nu este unul din cele mai bune filme in care joaca Cary Grant, dar este comedie amuzanta, cu replici savuroase. Merita vazut.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top