Casa din Umbria (2003)

My House in Umbria

Dramă, Mister (United Kingdom, United States of America, Italy)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Richard Loncraine, Robert David

Producător:

HBO Films, Panorama Films

Dată lansare (SUA):

25 Mai 2003

Dată lansare (Romania):

20 Septembrie 2021

Scriitoarea de romane de dragoste Maggie Smith supravietuieste impreuna cu alti 3 pasageri din vagon unui accident din cauza detonarii unei bombe. Aceasta ii gazduieste pe ceilalti 3 supravietuitori in casa ei din Italia unde se formeaza un fel de familie, formata din Maggie, Domnul General, tanarul german Werner si micuta Aimee careia ii murisera parintii. Politia cauta sa explice acest accident si sa gaseasca teroristii responsabili. Totul ia o intorsatura atunci cand unchiul lui Aimee soseste la vila pentru a o lua pe nepoata lui acasa la el sa o creasca. Este destul de greu sa afle cine a fost responsabil, dar Maggie si inspectorul Girotti reusesc sa puna capat misterului.

Recenzii

liquidshugar

08.09.2018

arata cat de speciala poate fi o legatura dintre un adult intelept si un copil la inceputul drumui...merita vazut

2 0

Juristul

08.09.2018

Legatura speciala ce se creaza intre 4 oameni scapati ca printr-o minune dintr-un accident.Maggie,o femeie plina de caracter,cu mult suflet,ii aduce pe ceilalti 3(un batran ramas singur fara fiica lui,un tanar implicat in atacul terorist si o fetita,cea mai mare victima,ramasa fara ambii parinti).Legatura deosebita sufleteasca, ce se creaza intre femeia ajunsa la sfarsitul vietii si fetita care abia acum descopera tainele ei,este fascinanta si plina se sensibilitate,simtita ,nerostita in cuvinte.Un film de o calitate rara.

2 0

sylvya

08.09.2018

Acest film merita vezut .. dar intr-o zi normala, pentru ca nu are multa actiune, e mai degraba un film calm si placut. imi place:X

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top