Moonlight Trailer
Trailer #1 02:13

My Son, My Son, What Have Ye Done (2009)

Crimă, Dramă, Thriller | 06 September 2009 (Germany, United States of America)

My Son, My Son, What Have Ye Done (2009)

My Son, My Son, What Have Ye Done

Crimă, Dramă, Thriller (Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Werner Herzog

Producător:

Absurda, Defilm, Paper Street Films

Dată lansare (SUA):

6 Septembrie 2009

Dată lansare (Romania):

25 Octombrie 2020

Filmul prezinta drama interioara a lui Brad Dourif, un barbat tanar, care a fost crescut de o femeie, careia ii spune"mama" dar care este foarte posesiva si ii incalca de fiecare data intimitatea. Filmul incepe odata cu interventia politiei locale, atunci cand are loc un asasinat, iar Brad se ascunde, amenintand ca are ostatici. Actiunea filmului se centreaza pe prezentarea a unor momente din viata lui Brad, de catre logodnica acestuia, si un prieten bun, momente care l-ar fi determinat pe Brad sa sa aiba acest comportamnet agresiv. Dar fata de cine, si ce anume l-a determinat pe Brad sa aiba acest comportament, dar si pe cine tine el ostatici, se va explica in finalul filmului.

Recenzii

stricted

08.09.2018

o pierdere de timp. Cand am vazut David Linch prin echipa de productie si apoi si Willem Dafoe, am spus ca asta chiar o sa fie un film interesant. Dar dezamagire maxima.

1 9

all3csa

08.09.2018

in primul rand filmul nu este de groaza! si poate tocmai dasta este asa plictisior, de fapt foarte plictisitor.cei care aveti muuulta rabdare s-ar putea sa rezistati pana la sfarsit, ceilalti mai bine nu-l deschideti. si apropo nu va mai lutai dupa notele de pe site, pentru ca nu cred ca au mare relevanta. de exempu asta are o nota mult prea mare

2 1

tarjaturunen

08.09.2018

M. Shannon a facut un rol exceptional cum ne-a obisnuit, cu toate ca filmul are doar 90 minute l-am impartit in 2 episoade ca sa-l pot urmari atent, previzibil din punct de vedere al ostaticilor, slabut fata restul filmelor al carui producator a fost Lynch. Nu spun ca nu merita vazut, poate ceilalti gasesc un sens absurditatii si monomaniei personajului interpretat de M. Shannon.

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top