Napoleon si Josephine (1987)

Napoleon and Josephine: A Love Story

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

10 Noiembrie 1987

Dată lansare (Romania):

8 Mai 2021

Pe fundalul tumultoaselor varsari de sange de pe campurile de lupta ale Europei, aceasta miniserie epica povesteste despre legendara poveste de dragoste dintre Napoleon, imparatul Frantei, si Josephine, sotia lui. Josephine, o vaduva ce a trecut prin ororile Revolutiei, il intalneste pe "micutul general" in timp ce Napoleon isi consolida puterea in Franta si restul Europei la inceputul secolului 19. Dar aceasta dragoste se transforma in obsesie si relatia lor minunata este data peste cap de indatoririle fata de imperiu.

Recenzii

SHELLBY

17.04.2010

Se spune ca in spatele oricarui barbat puternic se afla o femeie puternica. Napoleon Bonaparte este una dintre cele mai importante figuri din istorie si se stie ca ultimele sale cuvinte au fost: "Franta ... armata ... Josephine". Iar acum referindu-ma la film, consider ca este o ecranizare foarte buna a celebrei povesti de dragoste dintre Napoleon si Josephine. Actorii principali sunt 2 dintre preferatii mei. Nota mea e 10.

4 0

floaredecactus

13.09.2013

Orice poveste de dragoste face deliciul spectatorului mai ales atunci când este legată de personalităţi istorice sau de alt fel (sportivi, actori, scriitori etc.) Nu face excepţie nici povestea de faţă în care Josephine este frumoasa Jackie Bisset, iar Napoleon este Armand Assante (pe care nu l-a trecut nimeni dintre utilizatori în distribuţie!).

0 0

zahre

28.01.2012

Eu un film la care eu am plans . M-au impresionat enorm ultimile cuvinte a lui Napoleon,,Franta,armata si in fruntea armatei Josephine ,,. Nu voi uita niciodata acest film.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top