Moonlight Trailer
Trailer #1 02:25

Nashville (1975)

Dramă, Muzică | 11 June 1975 (United States of America)

Nashville (1975)

Nashville

Dramă, Muzică (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Altman

Producător:

American Broadcasting Company (ABC), Paramount, ABC Entertainment

Dată lansare (SUA):

11 Iunie 1975

Dată lansare (Romania):

13 Mai 2021

<p>Urmarind vietile a 24 de personaje de-a lungul a 5 zile in capitala mondiala a muzicii country (Nashville), filmul e un portret cuprinzator al obsesiilor numite celebritate si putere. Printre diferite staruri, aspiranti, fani, cunoscatori si ziaristi, se afla si muzicianul cu ambitii politice Haven Hamilton. Nelipsita de langa el e protejata lui, cantrareata Barbara Jean. In acelasi decor mai navigheaza si Tom, un star rock arogant, care-si incearca norocul cu o sotie neconsolata, Linnea. Personajele (numeroase si diferite) se ambaleaza pentru un mega-concert in cinstea unui candidat la presedentia Americii... </p>

Recenzii

sergiuseling

08.09.2018

O satiră la adresa obsesiei pentru vedete și popularitate. Un adevărat mozaic spectaculos despre multe personaje, și comedie și dramă și muzical. Dar ce face filmul de excepție e realismul uimitor care prezintă societatea americană dintr-un oraș emblemă al muzicii country care încă e actual și în zilele noastre. Iar filmul devine din ce în ce mai interesant cu fiecare vizionare.

1 0

Nagy

08.09.2018

Un film ce va ramane pentru mult timp la fel de actual in subiect. Realizarea tehnica, numarul de participanti la realizarea acestui film, mana maestrului Robert Altman(scene cu imagini panoramice in care esti obligat sa-ti muti atentia intr-un colt al ecranului pentru a vedea care din personaje vorbesc)

0 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top