Moonlight Trailer
Trailer #1 01:19

National Lampoon's Van Wilder (2002)

Comedie, Romantic | 29 March 2002 (United States of America)

National Lampoon's Van Wilder (2002)

National Lampoon's Van Wilder

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Walt Becker

Producător:

Artisan Entertainment, Tapestry Films

Dată lansare (SUA):

29 Martie 2002

Dată lansare (Romania):

21 Aprilie 2021

Rasfatatul Van Wilder a petrecut sapte ani la colegiul Coolidge, pentru ca nu vrea sa renunte la studentie. Frumoasa Gwen Pearson e trimisa sa scrie un articol despre el in ziarul colegiului, dar Van Wilder, furios ca tatal sau tocmai i-a taiat subventiile, e de negasit. Gwen se foloseste de informatiile obtinute de la colegii lui pentr a-i face un portret deloc flatant. E randul lui Van Wilder sa o caute pe insolenta care i-a facut asa ceva. Un film plin de umor despre felul in care se distreaza si privesc viata studentii americani

Recenzii

boyscout

08.09.2018

Un fim care nu are nici o legatura cu American Pie cum spun unii pe aici.In primul rand unele faze sunt chiar comice si am ras de m-am prapadit .In al doilea rand actorii joaca mult mai bine decat in American Pie .Una peste alta e un film care te bine dispune la orice ora din zi si din noapte chiar daca are si multe faze putin stupide .

5 2

sorin1989

08.09.2018

o comedie reusita...merita;)

9 9

audioslave23

08.09.2018

alaturi de american pie si alte filme cretine...unul din cele mai idioate filme care demonstreaza faptul ca americanii considera publicul o gloata de idioti care "inghit" orice, chiar si in materie de filme.

6 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top