Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

Never Let Me Go (2010)

Dramă, Romantic, SF | 15 September 2010 (United Kingdom, United States of America)

Sa nu ma parasesti (2010)

Never Let Me Go

Dramă, Romantic, SF (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mark Romanek

Producător:

Fox Searchlight Pictures, DNA Films, Film4 Productions

Dată lansare (SUA):

15 Septembrie 2010

Dată lansare (Romania):

17 Iunie 2011

Filmul este bazat pe cartea cu acelasi nume de Kazuo Ishiguro si prezinta o poveste emotionanta despre iubire, pierderi si adevaruri ascunse, cautand raspunsul la intrebarea: ce anume ne face umani? Kathy, Tommy si Ruth traiesc intr-o lume distopica, ei petrecandu-si copilaria la Hailsham, un aparent idilic internat englezesc. Cand devin tineri adulti ei parasesc adapostul scolii si adevarul despre destinul lor le este dezvaluit, ei trebuie sa infrunte puternicile sentimente de iubire, gelozie si tradare care ameninta sa ii desparta cat si teribila soarta ce ii asteapta. 

Recenzii

Claudia_Aidualc

08.09.2018

Filmul are un cast foarte bun si dupa trailer pare o drama interesanta. Ramane de vazut cat de reusit va fi.

0 5

elles

08.09.2018

Am vazut filmul in cadrul festivalului Dakino. Este un film cu o incarcatura emotionala puternica, povestea unor clone umane care se dovedesc a avea mai mult suflet si sentimente umane decat cei care i-au creat si le-au trasat viitorul si care fac tot posibilul sa ii tina in viata, sa ii controleze pentru a avea donatori sanatosi.

6 8

kosa

08.09.2018

Un film bun si foarte interesant. As putea spune, apasator, de incarcatura emotionala pe care o emana, aceasta pelicula, filozofie curata, in cautarea umanitati oamenilor, cine a fost primul oul sau gaina. Cam asa sta treaba, si-au pierdut oameni umanitatea sau "clonele" acestora au devenit mai umani decat insasi originalele.

2 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top