Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

Nights in Rodanthe (2008)

Dramă, Romantic | 26 September 2008 (Australia, United States of America)

Nopti in Rodanthe (2008)

Nights in Rodanthe

Dramă, Romantic (Australia, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George C. Wolfe, Pierre Goutas

Producător:

Village Roadshow Pictures, DiNovi Pictures, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

26 Septembrie 2008

Dată lansare (Romania):

14 Noiembrie 2008

<p align="justify"> Bazat pe romanul omonim al scriitorului american Nicholas Sparks, "Nights in Rodanthe" este o drama romantica despre doua suflete pierdute care se intalnesc intr-un moment de cumpana al vietii lor si experimenteaza intr-un singur week-end o aventura pasionala ce le va schimba pentru totdeauna cursul existentei. Adrienne Willis este o femeie de varsta medie blocata intr-o casnicie nefericita, a carei fiica adolescenta ii pune la indoiala toate deciziile si care pleaca intr-o vacanta de doua zile in Rodanthe, un orasel de coasta din Carolina de Nord, pentru a administra hanul unor prieteni de familie si pentru a-si pune ordine in ganduri. Singurul oaspete al hanului este atragatorul doctor Paul Flanner, care trebuie sa lupte cu propriii demoni si cu propriile crize de constiinta si care a plecat in aceasta calatorie pentru a se impaca cu instrainatul lui fiu. Singuri intr-un loc izolat si uitat de lume, prinsi in mijlocul unei furtuni puternice, Adrienne si Paul se apropie unul de celalalt si incep o scurta, dar magica poveste de dragoste, care isi va pune amprenta asupra viitorului lor. </p><p align="justify"> </p><p align="justify"> </p>

Recenzii

An_nA

08.09.2018

Filmul e foarte bun din toate punctele de vedere din care poate fi analizat un film. Povestea in sine e impresionanta. E un film despre iertare,despre familie si despre a merge mai departe chiar si atunci cand lucrurile nu mai par la fel de simple ca la inceput.

2 2

tavirgil

08.09.2018

O poveste frumoasa de dragoste cu un sfarsit trist. Merita sa il vezi doar cu cineva special langa tine ...

8 4

svety

08.09.2018

Deagostea nu are varsta. Se aprinde la fel de puternic si arde mistuitor. Chiar daca nu este un film cu happy end, mi-a facut mare placere sa-l vad pe R. Gere, asa de frumos la varsta lui.

5 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top