De la 9 la 5 (1980)

Nine to Five

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Colin Higgins

Producător:

IPC Films, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

18 Decembrie 1980

Dată lansare (Romania):

24 Octombrie 2021

<p>Cand Violet Newstead constata ca iarasi i-a sarit randul de la avansare, pentru vina de a fi femeie, cand Doralee Rhodes se satura de apropourile din ce in ce mai “decoltate“ ale sefului, si cand  se mai aduga si noua venita, Judy Bernly care s-a saturat de infidelitatile sotului - asa ca e suparata pe tot ceea ce inseamna sexul tare - atunci rezultatul este mai exploziv ca o bomba! Culori ergonomice ce au darul sa stimuleze creativitatea, program flexibil pentru cei cu probleme familiare  si un sef care nu mai apare . In schimb  adjuncta reuseste prin toate masurile luate sa atraga atentia conducerii trustului datorita cresterii eficientei  . Ce se va intampla cand seful va reveni?</p>

Recenzii

mihaelatb

08.09.2018

o comedie amuzanta care nu trebuie urmarita in nici un caz de misogini

3 0

Juristul

08.09.2018

Aventurile prin care trec trei secretare, toate dornice sa se razbune pe seful lor comun. Asa incat, imprietenindu-se intr-un scop comun, ele pun la cale o schema indrazneata. Jr. Judy, proaspat divortata, se afla la prima slujba din viata sa, deci nu accepta cu usurinta avansurile deplasate ale sefului. Violet Newstead este o vaduva cu patru copii, nemultumita ca nu face altceva decat sa le invete meserie pe noile secretare. Doralee Rhodes, o femeie foarte atragatoare si apetisanta, are de patimit din cauza barfelor, cum ca ar fi fost amanta sefului. Franklin Hart Jr. este rapit de cele trei secretare, care se vad astfel nevoite sa ia singure deciziile necesare pentru ca afacerile sa mearga mai departe.

5 2

El_KaPpa

08.09.2018

Trei femei care incearca sa se razbune pe seful lor. Cam asa suna pe scurt descrierea filmului. Este placut si usor de urmarit, are destul faze amuzante si binedispune. Actritele sunt toate foarte simpatice dar mie mi-a placut mai mult de Dolly Parton. Il recomand pentru o vizionare dar sa nu va vina idei :D Enjoy it!

8 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top