Moonlight Trailer
Trailer #1 02:16

Ninotchka

Comedie, Romantic | (United States of America)

Ninotchka

Ninotchka

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ernst Lubitsch

Producător:

Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (Romania):

5 Decembrie 2021

Emisarii sovietici Buljanoff, Iranoff si Kopalski sunt trimisi intr-o misiune la Paris sa vanda niste bijuterii pentru guvern, dar odata ajunsi, ei sunt corupti de luxul si viata lejera din capitalism. Datorita intarzierii acestora, un inalt oficial sovietic o trimite pe tovarasa Nina Ivanovna sa investigheze si sa afle de ce tranzactia dureaza asa de mult. In acelasi timp Marea Ducesa Swana, fosta proprietara a bijuteriilor si la momentul respectiv exilata in Paris, se intereseaza si ea de soarta bijuteriilor si il trimite pe bunul ei prieten, playboy-ul Leon d'Algout, sa se intereseze de tranzactie. Dupa intalnirea cu tovarasa Nina Ivanovna, acesta se gaseste fascinat de frumusetea si de personalitatea ei si uita complet de misiunea lui...

Recenzii

mihaelatb

08.09.2018

Peste ani,aceeasi tema o intalnim si la Moscow on the Hudson , e drept 45 de ani mai tarziu .Rusii nu se schimbasera!

3 1

Bibi_TM

08.09.2018

dupa starletele zambitoare, delicate, seducatoare si frumoase, publicul descoperea odata cu Ninotchka o mare actrita, Greta Garbo, dar si un nou gen de frumusete feminina. Rece, cruda, intimidanta, careia nimeni si nimic nu ii putea rezista, Greta Garbo lansa un gen de personaj care nu va fi usor uitat. Iar rolul de agent sovietic, venita intr-o misiune secreta in Vestul decadent, Greta Garbo se va transforma treptat din Regina de Gheata intr-o femeie pasionala si indragostita.

2 0

Doina1952

08.09.2018

Satira a epocii staliniste din Rusia, ironizand si Estul si Vestul! Nina (Greta:Garbo:) este o TOVARASA de nadejde trimisa la Paris ca sa vanda bijuterii in numele guvernului rus....cand un flusturatec francez, Leon (Melvvyn.Douglas) ii opreste vanzarea si ii schimba destinul! Nici un remake, nu-l poate egala..., in opinia mea/sau dupa parerea mea, ca sa nu-l supar pe Mircea Badea ! Comedie rafinata, stil sofisticat, ochi format...E. LUBITSCH a ramas dupa moarte... afis pe peretele lui WILDER, ca sa-l inspire..." Ce ar fi facut LUBITSCH "?

4 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top