Moonlight Trailer
Trailer #1 02:20

No Reservations (2007)

Comedie, Romantic, Dramă | 25 July 2007 (Australia, United States of America)

Fara Rezervari, Fara Retineri (2007)

No Reservations

Comedie, Romantic, Dramă (Australia, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Scott Hicks, Joel Schumacher

Producător:

Castle Rock Entertainment, Storefront Pictures, Village Roadshow Pictures, WV Films III, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

25 Iulie 2007

Dată lansare (Romania):

21 Septembrie 2007

Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones) face din meseria ei (bucatar sef la un restaurant select) o religie careia i se supune cu fanatism. Intensitatea cu care isi face treaba ii captiveaza si intimideaza in acelasi timp pe cei din jur, insa duce o viata singuratica, nimeni neindraznind sa se apropie de aceasta femeie de gheata, care traieste pentru perfectiune. Totul se da insa peste cap in momentul in care in viata ei apare Zoe (Abigail Breslin), nepotica ei de noua ani, a carei mama a murit si de care Kate trebuie sa aiba grija. In plus, un alt bucatar este angajat in bucataria ei, Nick Palmer (Aaron Eckhart) si, desi aceasta este exact opusul ei, chimia dintre cei doi functioneaza perfect, iar Kate se va simti azvarlita intr-o avalansa de trairi cu totul si cu totul noi pentru ea.

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Nu e rău ca film de familie, însă scenariul e demn de-o telenovelă. Se aseamănă foarte mult cu Jersey Girl al lui Kevin Smith apărut cu câţiva ani în urmă. Singurul lucru notabil e prestaţia lui Zeta-Jones.

9 8

Lili

08.09.2018

Bunicel pentru un sfarsit de saptamana... Ma asteptam sa fie " siropos " si nu m-am inselat :) ! In lipsa de altceva, merge...

5 5

mdomnita

08.09.2018

Filmul nu e rau pentru vazut in lipsa de altceva. IN afara de Catherine Zeta Jones care joaca bine, prestatiile sunt mediocre. Scenariul e siropos si oarecum previzibil, si nu e un punct forte al filmului. Oricum, merita vazut odata, in lipsa de altceva.

2 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top